Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sakatlığından dolayı Survivor’dan elenen Merve Aydın’ın oğluna kavuştuğu duygusal anlar

Düzenleyen:
Sakatlığından dolayı Survivor’dan elenen Merve Aydın’ın oğluna kavuştuğu duygusal anlar

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz günlerde aşil tendonu koparak sakatlık geçiren Merve Aydın, Survivor’a veda etmişti. Sevilen yarışmacı Türkiye’ye döndü. Havaalanında Aydın’ı eşi ve oğlu karşıladı. Büyük kavuşmada ise duygusal anlar yaşandı.

Survivor All Star 2022’de yarışan Merve Aydın, oyun sırasında talihsiz bir kaza yaşamıştı. Düşerek sakatlanan Aydın’ın aşil tendonunun koptuğu öğrenilmişti. Sakatlığından dolayı yarışmaya veda eden başarılı isim, Türkiye’ye döndü.

KAVUŞMADA DUYGUSAL ANLAR

Dominik’ten İstanbul’a gelen yarışmacıyı havaalanında ailesi, dostları ve çok sayıda hayranı karşıladı. Tekerlekli sandalye ile yolcu çıkış kapısına gelen Aydın’ın oğlunu kucakladığı anlarda duygusal anlar yaşandı. O görüntüler izleyenleri de duygulandırdı.

BABASI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Sevilen yarışmacı Merve Aydın’ı sevenleri ve hayranları tezahüratlar eşliğinde karşıladı. Aydın eşi ve oğluyla aylar sonra kavuşarak hasret giderdi. Aydın’ın babası ise kızını görünce gözyaşlarına hakim olamadı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...