Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurtlar Vadisi'nin Güllü'sü Türkiye'den ayrıldı: Yeni işi ve yaşamı şaşırttı

Düzenleyen:
Kurtlar Vadisi'nin Güllü'sü Türkiye'den ayrıldı: Yeni işi ve yaşamı şaşırttı

MAGAZİN Haberleri

Ekranların unutulmaz dizisi Kurtlar Vadisi'nde hafızalara kazınan Güllü karakterini canlandıran Erhan Ufak, son haliyle ve yeni hayatıyla merak konusu oldu. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen ve Türkiye'den taşınan Ufak, yeni bir işe adım atarak hayatına farklı bir yön verdi. İşte Kurtlar Vadisi'nin 'Güllü'sü Erhan Ufak'ın yeni yaşamı...

İlk bölümü 2003 yılında yayımlanan ve dört sezon süren, ardından gelen filmleri ile bir döneme damga vuran dizi Kurtlar Vadisi'nin oyuncuları da yapım kadar dikkat çekmeye devam ediyor. Dizi yıllar önce bitti ancak dizide yer alan karakterler ve oyuncular hala unutulmuyor.

Polat Alemdar'ın adamları arasında yer alan 'Güllü' karakteri de dizinin öne çıkan isimleri arasında yer alıyordu. Kurtlar Vadisi'nin 'Güllü'sü Erhan Ufak, yeni işi ve hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"'KENDİNİ KANITLARSAN DEVAM EDERSİN' DEDİLER"

Oyunculuğa başlamadan önce Dalaman ve Marmaris gibi tatil beldelerinde otel ve restoran işletmeciliği yapan Erhan Ufak'ın televizyon serüveni Necati ve Raci Şaşmaz kardeşler sayesinde başlamış. Şaşmaz kardeşlerle aile dostu olan ve Habertürk'e konuşan Ufak, "Eğitimim olmadığı için 3 bölümlük şans verdiler. 'Kendini kanıtlarsan devam edersin. Eğer kanıtlayamazsan diğer karakterler gibi ölürsün.' dediler. Neyse ki bana verilen şansı değerlendirdim" dedi.

"3. bölümü geçtik ama ben hala senaryoya bakıyordum, 'ölecek miyim' diye" diyen Ufak, "Gelen olumlu tepkiler sonrasında eksiklerimi kapatmak için oyunculuk eğitimi almaya başladım" ifadelerini kullandı.

'Kurtlar Vadisi'nin 'Güllü'sü Erhan Ufak ekranlardan uzak kalma sebebini de Kurtlar Vadisi'nin yeniden başlama olasılığı olduğunu itiraf etti.

'KURTLAR VADİSİ' BAŞLAYACAK MI?

Geçtiğimiz yıl Kurtlar Vadisi'nin yeniden başlayacağına dair haberlerin gündeme gelmesi hakkında da konuşan Ufak, "İnanın bu konuda sizden bilgili değilim. Açıklamayı yapacak yer Pana Film'dir" dedi.

YENİ HAYATI ŞAŞIRTTI

Oyunculuğu bırakmadığını belirten Erhan Ufak, İstanbul'da gayrimenkul şirketi kurmuş ama hayatının büyük bir kısmını şu aralar Azerbaycan'da geçiriyormuş. Kurtlar Vadisi'nin 'Güllü'sü Erhan Ufak, Türk Sanat Akademisi kurduğunu belirtti ve yeni hayatını şu sözlerle anlattı:

"Akademiyi önce Türkiye'de açacaktık ancak pandemi döneminde Türkiye'deki kısıtlamalar nedeniyle ilk adımı Azerbaycan'da attık. Hem burada dostlarımız vardı, hem de Azerbaycan'ın böyle bir girişime ihtiyaç olduğunu düşündük. İnsanların yeteneklerini keşfetmesini amaçlıyoruz. Hem kamera önü hem de kamera arkası eğitimler veriyoruz. Oyunculuk, müzik, rejisörlük ve resim dallarımız var. Ben de deneyimlerimi gençlere aktarmaya çalışıyorum."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...