Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Evde feci bir kaza geçiren Gönül Yazar ilk kez konuştu: Yapayalnızım, geceleri yalnızlıktan ağlıyorum

Düzenleyen:
Evde feci bir kaza geçiren Gönül Yazar ilk kez konuştu: Yapayalnızım, geceleri yalnızlıktan ağlıyorum

MAGAZİN Haberleri

Usta sanatçı Gönül Yazar, evinde feci bir kaza geçirmiş ve sol gözünü kaybetme riski ile karşı karşıya kalmıştı. Kazanın ardından ilk kez konuşan Yazar, “Yapayalnızım. Geceleri yalnızlıktan ağlıyorum” dedi.

Uzun zamandır sağlık problemleri ile mücadele eden 85 yaşındaki Gönül Yazar’ın evinde kaza geçirdiği ve sol gözünü kaybettiği öne sürülmüştü. Yazar'ın menajeri ve basın danışmanı Hakan Eren ise bu iddiaların doğru olmadığını söyleyerek usta sanatçının son durumu hakkında “Gönül Yazar’ın hiçbir şeyi yok, gözünden katarakt ameliyatı oldu. İki gözü de süper görüyor artık” demişti.

“ANNEM, BABAM VE ABLAM ÖLDÜ”

Sağlık durumu merak edilen Gönül Yazar, bu olanların ardından ilk kez röportaj verdi. Sabah gazetesinin sorularını cevaplayan Yazar, yalnızlıktan şikayetçi olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Annem, babam ve ablam öldü. Kızım var ama o da Bodrum'da yaşıyor. Zaten kızım anneci bir çocuk da değil. Arkadaşlarına daha çok düşkün, onlarla mutlu oluyor. Babamın ikinci evliliğinden iki tane erkek kardeşim var. Onlar ve çocukları benimle ilgileniyor. Sık sık görüşüyoruz.”

“RESMEN KÖR OLDUM” 

Evde geçirdiği kazada gözünü kaybetme tehlikesi atlatan Yazar, o anları anlattı ve sağlık durumu hakkında da bilgi verdi:

“Kasım ayında yerdeki halının kayması sonucu duvara çarptım. Duvarın sivri tarafına denk geldiğim için bir gün sonra gözlerim mosmor uyandım. Olaydan bir süre sonra da sol gözüm bulanık görmeye başladı. Sonra da hiç görmemeye başladım. Resmen kör oldum. Özel bir hastaneye gittim. Operasyon geçirdim. Sol gözüme üç tane akıllı lens takıldı. Doktorumun tavsiyesi üzerine diğer gözüme de üç tane akıllı lens konuldu. Bir gün sonra gözümdeki bant açılınca sevinçten "Görüyorum" diye bağırdım. Şimdi eskisinden çok daha iyi görüyorum, şükürler olsun. Sağlığım genel olarak çok iyi. Ama bir ev kazası daha geçirdim. Doğum günümün sabahı banyoda düşüp kaburgamı da kırdım. Onu da atlattım şükür. Yalnız yaşamanın zorlukları bunlar.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...