“Çok üzülüyorum” diyen Orhan Gencebay aldığı şaşırtan kararı açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Habertürk
“Çok üzülüyorum” diyen Orhan Gencebay aldığı şaşırtan kararı açıkladı

MAGAZİN Haberleri  / Habertürk

Usta sanatçı Orhan Gencebay, önceki gece Sevim Emre ile birlikte görüntülendi. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Gencebay, aldığı kararı açıkladı. Müzisyen ve sinema oyuncusu Orhan Gencebay, sözlerinin yanlış anlaşılmasından dolayı artık röportaj vermeyeceğini açıkladı.

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden Orhan Gencebay, özel bir hastaneden çıkarken objektiflere takıldı. Bir arkadaşını ziyaret ettiklerini ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Gencebay, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

“BİRİLERİ ŞAHSİ GÖRÜŞÜNE GÖRE BİR YERLERE ÇEKİYOR”

Röportaj yapmama kararı aldığını belirten usta sanatçı, sözlerinin yanlış anlaşılmasından dolayı bu kararı aldığını belirtti. Gencebay sözlerinin devamında ise şunları söyledi:

“Doğru olduğuna inandığınız bir şey söyleseniz bile birileri şahsi görüşüne göre bir yerlere çekiyor. Bunun için fikir beyan etmemeyi daha uygun görüyorum. Kimseye kırgınlığım yok. Ben devletimi ve vatanımı çok seviyorum, değerlerime de son derece saygılıyım.”

“BUNU İLK YAPAN BENİM”

Usta isme daha önce 32 sanatçı ile birlikte yaptığı "Orhan Gencebay ile Bir Ömür’" adlı saygı albümünü hatırlatarak, "Tekrar bu tarz bir çalışma olacak mı?" sorusunu yöneltildi. Gencebay bu soruya şöyle cevap verdi:

“Bunu ilk yapan benim. Benden sonra birçok arkadaşımıza örnek oldum. Bu benim için ayrı bir mutluluk. Sağ olsun sanatçı arkadaşlarımız ile güzel işlere imza attık. Tekrar yapmayı düşünüyorum.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Habertürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...