İngiliz aktris ve şarkıcı Abi Phillips tiroid kanserine yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
İngiliz aktris ve şarkıcı Abi Phillips tiroid kanserine yakalandı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

28 yaşındaki İngiliz aktris ve şarkıcı Abi Phillips, Instagram hesabından tiroid kanserine yakalandığını açıklayarak hayranlarını üzdü.

Boğazında iki tümör görüldüğünü açıklayan ünlü şarkıcı, yapılan testlerde tümörün kötü huylu olduğunun belirlendiğini ifade etti.

“28 YAŞIMDA KANSER OLACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM”

Hastane önlüğü, yüz maskesi ve boğazında bir bandajla çekilmiş fotoğraflarını yayımlayan Phillips, şunları yazdı: “Boynumda iki yumru bulduktan sonra doktorlar genç olduğumu, muhtemelen soğuk algınlığı ya da vücudumun bir şeyle savaştığını söyleyerek beni eve gönderdiler. Duymak istediğim şey bu olsa da kendi iç huzurum için her şeyi kontrol ettirmek istedim. Bir uzmanla görüştüm ve hemen topaklarımın bulunduğu yer sebebiyle çok endişelendiğini söyledi ve beni acil biyopsi ve taramalar için yönlendirdi. 28 yaşında kanser olduğumun söyleneceğini hiç düşünmezdim, bunun başınıza geleceğini asla düşünmezsiniz.”

İngiliz aktris ve şarkıcı Abi Phillips tiroid kanserine yakalandı

ÇAĞRIDA BULUNDU

Önümüzdeki günlerde ameliyat edilecek olan Phillips, vücutlarında "olağan dışı" bir şey görmeleri halinde herkesi bunları kontrol ettirmeye çağırdı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...