5 yıllık evlilik 10 dakikada bitti: İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol boşandı

Düzenleyen:
5 yıllık evlilik 10 dakikada bitti: İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol boşandı

MAGAZİN Haberleri

İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol, 5 yıllık evliliklerini noktaladı. Yaşadıkları sorunları bir türlü aşamadıkları konuşulan çift, dün görülen dava ile tek celsede boşandı.

Ali adında bir erkek çocukları bulunan çiftin arasını düzeltmek için arkadaşları devreye girse de ikili kararlarından vazgeçmedi.

Başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol, Mihre Mutlu ile 2017 yılında dünya evine girdi. Çift 2019’da oğulları Ali’yi kucağına aldı. Bir süredir boşanacakları konuşulacak çiftten kötü haber geldi.

İbrahim Çelikkol ile mimar Mihre Mutlu’nun 5 yıllık evliliklerinde problemler yaşadığı konuşuluyordu. Geçtiğimiz aylarda da çiftin boşanacakları haberleri çıkmıştı.

Çift, dedikodular karşısında suskun kalmayı tercih ederek herhangi bir açıklama yapmamıştı. Çiftin arasının düzelmesi için araya yakın dostları girse de ikili kararlarından vazgeçmedi.

Bir süredir oğulları Ali için beraberliklerini sürdürdükleri konuşulan çift anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin evlilikleri dün görülen dava ile tek celsede bitti. Dava yaklaşık 10 dakika sürdü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...