Masterchef'de şaşırtan değişim! Mehmet Şef gitti, Arda Şef geldi

Düzenleyen:
Masterchef'de şaşırtan değişim! Mehmet Şef gitti, Arda Şef geldi

MAGAZİN Haberleri

TV 8 ekranlarının en çok izlenen yemek yarışması Masterchef'te büyük bir değişim olacağı iddia edildi. Yarışmanın en sert şefi olarak bilinen Mehmet Yalçınkaya'nın programdan ayrılacağı iddia ediliyor. Yerine Arda Türkmen ile anlaşıldı.

Masterchef yarışmasının başlamasına kısa bir süre kaldı. TV 8 ekranının en çok izlenen yarışma programı Masterchef'de büyük bir değişim yaşanacağı iddia edildi. İzlenme rekorları kıran yarışma programının başarılı jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna idi. Yalçınkaya'nın ayrıldığı konuşuluyor.

Son olarak Acun Ilıcalı ile yaşadığı maaş krizi gündeme bomba gibi düşmüştü. Ardından gelen ayrıldı haberleri maaş konusunda anlaşmazlık yaşandığını doğrular niteliğinde. 

ARDA TÜRKMEN İLE ANLAŞMAYA VARILDI

Acun Ilıcalı, Mehmet Şefin yerine gelecek isimle anlaşma sağladı. Acun Medya'nın görüştüğü isimler; Fatih Tutak, Ömür Akkor, Refika Birgül, CZN Burak ve Arda Türkmen oldu.

Şef Arda Türkmen, Acun Ilıcalı'dan gelen teklifi kabul etti. Arda Türkmen, MasterChef Türkiye 2022'de jüri koltuğunda oturacak.

Masterchef'de şaşırtan değişim! Mehmet Şef gitti, Arda Şef geldi

ARDA TÜRKMEN KİMDİR?

Türkmen, 1975 yılında İstanbul'da doğdu.1994 yılında Saint Benoit Fransız lisesinden mezun oldu. 1999 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü tamamladı ve ardından 2001 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri sanatları bölümünden mezun olarak çift anadal yaptı. 2003 yılında askerliğin Denizli'de yaptı.

1995 -2000 yılları arasında 350 den fazla üniversite tur organizasyonu, 100 den fazla sanatçılı konser organizasyonu yapan başarılı şef, 1998 – 2000 yılları arasında Uludağ'da bir mekanı işletti, 2001 – 2003 yılları arasında birçok konser, produksiyon, ve organizasyon işlerinde yöneticilik yaptı.

2003 yılında Roka Davet catering şirketini kurdu. 2008 yılında Asmalımescit’te 11 Leblon isimli Restaurantını açtı. Leblon, Issız adam filmine ev sahipliği yapan mekan olarak da biliniyor. 2010 yılında CNN Türk televizyonu için ‘’Arda’nın mutfağı‘’ isimli yemek programını yapmaya başladı. 2012 yılı Nisan ayında Roka Davet’i sattı.

2012 yılının başında Sabah gazetesinde Arda’nın mutfağı sayfasını yazmaya başladı. 2012 yılının ortalarına doğru La Cucina Italiana dergisinde yemek yazıları ve tarifleri yazmaya başlayan Türkmen, 2013 yılında Hürriyet pazar ekinde Arda’nın mutfağı sayfasını yazmaya geçti. 2013 yılında Leblon'u kapatarak, Forneria’yı açtı. 5 arkadaşı ile kurduğu Velotürk ile sosyal sorumluluk projeleri geliştirip Türkiye genelinde ilk öğretim düzeyindeki çocuklara bisiklet dağıtımları yapıyor. 9 sezondur yaptığı Arda’nın mutfağı programı Kanal D ekranlarında devam etmektedir.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...