Survivor Nisa'yı gözyaşlarına boğan hastalığı ortaya çıktı

Düzenleyen:
Survivor Nisa'yı gözyaşlarına boğan hastalığı ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen programı Survivor 2022 All-Star'da heyecan devam ederken, sakatlıklar ve hastalıklar yarışmacıların peşini bırakmıyor. Son olarak Merve Aydın sakatlığı nedeniyle yarışmadan ayrılmıştı. Son olarak ise Nisa Bölükbaşı hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı Nisa'nın 'Vertigo' hastalığı olduğunu söyledi.

Fenomen yarışma programı Survivor, bu sezon da ekranlara damga vurmaya devam ediyor. '2022 All-Star' adıyla ekranlara gelen ve eski isimlerin yarıştığı sezonda kıyasıya mücadele sürerken, sakatlıklar ve hastalıklar da yarışmacıların peşini bırakmıyor.

All-Star olması nedeniyle oldukça zorlu parkurların olduğu ve şartlarında daha da zorlaştırıldığı yarışmada sakatlıklar peş peşe geldi, birçok yarışmacı Survivor'a veda etmek zorunda kaldı. Aycan Yanaç, zorlu şartlara dayanamadığını belirterek yarışmayı bırakmak istediğini belirten ilk isim oldu.

BİRÇOK İSİM DİSKALİFİYE OLDU

Sakatlık nedeniyle yarışmadan ayrılan isimler ise Atakan, Elif, Perviz ve Merve oldu. Barış, Nagihan ve Adem gibi ismler ise sakatlıkları nedeniyle uzun süre yarışmalardan uzak kaldılar. Diğer yarışmacılar ise sık sık gözyaşlarına boğuluyor, oldukça zorlandıklarını dile getiriyorlar.

Son olarak Survivor'ın sevilen ismi Nisa Bölükbaşı'nın bir hastalığı olduğu iddia edildi. İddialar sonrası Bölükbaşı'nın yarışmadan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu.

Survivor 2020'de yarışan ve bu sezon da kadroda yer alan Nisa Bölükbaşı birçok izleyicinin favori ismi olmaya devam ediyor. Son dönemlerde oyunlarda düşük performans sergileyen Nisa Bölükbaşı ile ilgili ortaya atılan bir iddia ise izleyenleri üzdü.

NİSA BÖLÜKBAŞI VERTİGO MU?

'survivorseverizm' adlı sosyal medya hesabı, Nisa Bölükbaşı'nın Vertigo hastalığı olduğunu iddia etti. Vertigo, baş dönmesi ve denge kaybı olarak da biliniyor. Bölükbaşı'nın hastalığından dolayı yarışmadan ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor.

Genel performans tablosunda yüzde 43'lük başarı oranı yakalayan Nisa, yüzde 38 ile son sırada yer alan Evrim Keklik'in bir üstünde yer alıyor. Toplamda 237 oyuna çıkan Nisa, 107 galibiyet ve 130 mağlubiyet aldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...