Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MasterChef'den ayrıldığı iddia edilmişti... Mehmet Şef'ten sürpriz karar

Düzenleyen:
MasterChef'den ayrıldığı iddia edilmişti... Mehmet Şef'ten sürpriz karar

MAGAZİN Haberleri

MasterChef adlı yemek yarışmasında uzun süredir jürilik yapan Şef Mehmet Yalçınkaya'nın, yeni sezonda yer almayacağı iddia edilmişti. Yalçınkaya'nın yerine düşünülen isim Arda Türkmen olurken, ayrılık iddialarına Mehmet Şef'ten sürpriz bir cevap geldi. Sosyal medya hesabından fotoğrafına yorum yapan takipçisine cevap veren Yalçınkaya, jüriliğe devamı konusunda yeşil ışık yakarak "devam" dedi.

MasterChef yeni sezonu başlamadan jüri üyeleri arasında ayrılık iddiaları gündeme geldi.

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya üçlüsünden oluşan jüride Mehmet Şef'in yeni sezonda yer almacağı iddia edilirken, yerine gelecek ismin Arda Türkmen olduğu iddia edilmişti. 

Yarışmanın sıkı takipçileri bu kararı üzüntüyle karşılarken, resmi açıklama olmayınca bir yandan da Mehmet Yalçınkaya MasterChef yeni sezonda olacak mı diye merak etmeye başladı.

JÜRİ ÜYELİĞİNE 'DEVAM'

Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan ünlü Mehmet Şef'e bir takipçisinin "Masterchef Türkiye'yi heyecanla bekliyoruz yola devam" yorumuna "Devam" yazan Mehmet Şef'in yeni sezonda koltuğunda olacağı öğrenildi.

MasterChef'den ayrıldığı iddia edilmişti... Mehmet Şef'ten sürpriz karar

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...