Eski halinden eser yok: CANKAN’ın solistinin değişimi ağızları açık bıraktı

Düzenleyen:
Eski halinden eser yok: CANKAN’ın solistinin değişimi ağızları açık bıraktı

MAGAZİN Haberleri

Bir döneme damgasını vuran Malik Ayhan ve Fatih Altıntaş ikilisinden oluşan Cankan grubu, aralarının bozulmasının ardından bir süre sessizliğe bürünmüştü. Grup üyelerinden Cankan’ın solisti Malik Ayhan yıllar sonra ortaya çıktı. Uzun saçlarını kestirdiği görülen Ayhan’ın değişimi ağızları açık bıraktı.

Yaptıkları müzikle, giyim tarzları ve ilginç danslarıyla hem Türkiye’de hem de Avrupa’da hayran kitlesine sahip olan Cankan grubu aralarının bozulmasının ardından yollarını ayırmıştı.

Bir dönemin efsane ikilisi Rap ve arabesk müziği karıştırarak kendilerine özgü parçalar yapıyordu. Cankan grubu albümleriyle müzik listelerini alt üst ediyordu.

İki müzisyen İsmail YK ile adeta yarışıyordu. Grup üyeleri yaptıkları açıklamada “İsmail YK bizim eserlerimizle iş yapıyor. Giyim tarzı ve şarkılarıyla da bizi taklit etmeye çalışıyor” demişti.

“Yar Yar” ve “Kıvıra Kıvıra” şarkıları ile müzik piyasasını sallayan Cankan grubu üyeleri Malik Ayhan ve Fatih Altıntaş’ın arasının açılmasının ardından grup dağılmıştı. Malik Ayhan, yaz aylarındaki Türkiye konserlerinde diğer grup üyesi Fatih Altıntaş gelmeyince sahneye vokalistiyle çıkmak zorunda kalmıştı. Konserlerde tek başına sahne alan Ayhan, yoluna tek başına devam edeceğini açıklamıştı.

Cankan grubunun solisti Malik Ayhan yıllar sonra ortaya çıktı, değişimiyle şaşırttı. Son haliyle görenleri şoke eden ünlü şarkıcıyı hayranları bile tanımakta güçlük çekti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan müzisyen, altına “Herkese canı yürekten sevgiler sunuyorum. Müthiş projeler hazırlanıyor pek yakında dostlar” notunu düştü.

İşte Malik Ayhan’ın son hali…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...