Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son hali sosyal medyayı adeta salladı: Adını Feriha Koydum oyuncuları şaşkına çevirdi

Düzenleyen:
Son hali sosyal medyayı adeta salladı: Adını Feriha Koydum oyuncuları şaşkına çevirdi

MAGAZİN Haberleri

Bir dönem ekranlara damga vuran 'Adını Feriha Koydum' dizisinin oyuncuları zaman zaman değişimleriyle yeniden gündeme geliyor. Başrollerini Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı dizide yan karakterler de oldukça dikkat çekmiş ve o isimler birçok projede yer alıp adlarını duyurmaya devam etmişlerdi. Bazılarının yıllar içinde geçirdiği değişim ise dudak uçuklattı, görenler şaşkına döndü. O isimlerin başında gelenler ise Halil karakterini canlandıran Ufuk Tan Altunkaya ve Lara karakterine hayat veren Feyza Civelek. İşte sevilen oyuncuların son halleri...

Başrollerini Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı 'Adını Feriha Koydum' dizisi Türk televizyonlarında en çok izlenen yapımlar arasında yer almasının yanı sıra dünyada da birçok ülkede yayınlandı ve büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Dizide Feriha ile zorla evlenmeye çalışan 'Halil' karakterini canlandıran Ufuk Tan Altunkaya'nın son hali ise görenleri şaşırttı. Dizide silik bir karaktere hayat veren oyuncu, şimdilerde görenleri şaşkına çeviriyor.

YÖNETMEN VE YAPIMCILIK GÖREVLERİNİ DE ÜSTLENİYOR

Yakışıklı oyuncu Altunkaya'nın şimdilerde eşiyle mütevazı bir hayat sürdüğü ve bir çocuğu olduğu biliniyor. Tiyatroya yönelen Altunkaya, bunun yanında yönetmen ve yapımcılık görevlerini de üstleniyor.

Altunkaya'nın sosyal medya hesabını bulan Adını Feriha Koydum hayranları, başarılı oyuncunun fotoğraflarına, "Feriha görse Emir'i değil seni seçerdi", "Sevmediğin çocuğa bir daha bak Feriha" yorumlarında bulundu. Ayrıca Adını Feriha Koydum dizisinin diğer oyuncularının da son hali merak ediliyor.

Son hali sosyal medyayı adeta salladı: Adını Feriha Koydum oyuncuları şaşkına çevirdi

'LARA' DA BAMBAŞKA BİRİNE DÖNÜŞTÜ

 

Adını Feriha Koydum dizisindeki hayat verdiği zengin kız karakteri ile ünlenen genç oyuncu Feyza Civelek de verdiği kilolarla adeta bambaşka birine dönüştü.

Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı gibi popüler dizilerle tanınan genç oyuncu Feyza Civelek zayıflayınca hayatı değişti.

Dizide Lara karakterini canlandıran Civelek, 2.5 ayda spor ve diyetle 78 kilodan 58'e düştü. Her gün 1.5 saat yürüdüğünü ve sebze ağırlıklı beslendiğini açıklayan Civelek, "42 bedendim, şimdi 34 oldum" diye konuşmuştu.

Son hali sosyal medyayı adeta salladı: Adını Feriha Koydum oyuncuları şaşkına çevirdi

SEDEF ŞAHİN GIGI HADID'E BENZETİLİYOR

Dizide Cansu karakterine hayat veren Sedef Şahin de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Son olarak 'Diriliş Ertuğrul'da 'Maria' karakterine hayat veren Sedef Şahin, verdiği kilolarla gündem olmuştu.

1992 doğumlu olan genç oyuncunun son hali, akıllara 'Estetik mi yaptırdı?' sorularını getirdi. Hatta takipçileri Şahin'in yeni görüntüsüne "Adını estetik koydum" şeklinde yorumlar yaptı.

Sedef Şahin, geçtiğimiz aylarda ise Gigi Hadid ile benzetilmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...