Bella Hadid, Instagram'dan duyurdu: NFT dünyasına adım attı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Bella Hadid, Instagram'dan duyurdu: NFT dünyasına adım attı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü model Bella Hadid NFT dünyasına adım attı. Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan model, yeni koleksiyonunu resmen duyurdu.

Bella Hadid, Instagram’daki açıklamasında metaverse'ün sürdürülebilirlik için fırsatlar oluşturan bir yer olduğunu belirtti. Forbes’a göre NFT, değiştirilemez, takas edilemez belirteçlerdir. Bu karmaşık bir ifade olsa da NFT’ler daha basit ifadeyle, üreten ya da satın alan kişiye o ürünün sahipliğini veren dijital eserlerdir. NFT’ler müzik, sanat, video oyunu, ses dosyası gibi formatlarda olabilir ve gerçek dünyanın sanala yansımasıdır. Bu dijital varlıklar, çoğunlukla kripto para birimi ile çevrim içi olarak satılır. 

Bella Hadid, Instagram'dan duyurdu: NFT dünyasına adım attı

Bella Hadid, CY-B3LLA isimli koleksiyonunun yeni bir küresel dünyaya davet niteliğinde olacağını düşünüyor. Koleksiyonda modele ait 11 binden fazla NFT eseri yer alıyor. 
Hadid, 52,1 milyon takipçisine, “Her NFT, dünya çapında kullanılabilecek, sizin için düşünülmüş, farklı ve benzersiz 3D taramalarıma sahip; seyahat, topluluk, büyüme, fantezi ve insan etkileşimlerini teşvik etmek için tasarlandı.” dedi. 

Model, önümüzdeki aylarda projenin koleksiyonerlerin dünya çapında onunla tanışabilecekleri gerçek yerlere ve etkinliklere gitmelerine izin vereceğini söyledi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...