Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı'sından şaşırtan çıkış: Ölmek istemiyorum

Düzenleyen:
Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı'sından şaşırtan çıkış: Ölmek istemiyorum

MAGAZİN Haberleri

2003 yılında yayın hayatına başlayan ve hem yayınlandığı dönemde hem de sonrasında milyonların beğenisini kazanan Kurtlar Vadisi dizisi günümüzde bile gündem olmaya devam ediyor. Fenomen dizinin oyuncusu Özcan Varaylı, EDHO dizisi ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı ve "Tekrar Oktay'ın karşına çıkıp bir sezon sonra ölmek istemiyorum" dedi.

Yayın hayatına Show TV ekranlarında 2003 yılında başlayan ve kısa sürede milyonların beğenisini kazanan Kurtlar Vadisi, Türk televizyonlarına ddamga vuran yapımlar arasında yer alıyor. Birkaç sezon süren ve ardından filmleri vizyona giren dizi, yurtdışında da büyük popülerliğe sahip.

Kısa sürede fenomen olan ve etkisini hala sürdüren dizinin oyuncuları da zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Başrolde Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Selçuk Yöntem, Oktay Kaynarca, Gürkan Uygun ve Kenan Çoban gibi usta isimler yer alsa da yardımcı oyuncular da oldukça konuşulan isimler oldu.

CERRAHPAŞALI UNUTULMADI

Final yapmasının üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen unutulmayan ve tekrarlarıyla hala izlenen dizide Polat Alemdar ve Süleyman Çakır’ın en büyük düşmanlarından biri olan Cerrahpaşalı Halit karakterine hayat veren Özcan Varaylı da sevilen isimler arasında yer almıştı.

Süleyman Çakır, dizinin 43'üncü bölümünde vurulmuş ve 45'inci bölümde ölmüştü. Süleyman Çakır’ı pusuya düşürüp öldüren kişi ise Cerrahpaşalı Halit’ten başkası değildi. Süleyman Çakır’ı öldüren Cerrahpaşalı Halit, dizinin ilerleyen bölümlerinde Polat Alemdar tarafından öldürülmüştü.

"BEN MAFYA ADAMI DEĞİLİM"

Özcan Varaylı’dan yıllar sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dair dikkat çeken bir itiraf geldi.

Yeni Akit'te yer alan habere göre; Varaylı yaptığı açıklamada, "EDHO’ya beni her sezon çağırdılar. Ben kendimi tekrar etmemek için gitmek istemedim. Ama yani tekrar Oktay’ın karşına çıkıp bir sezon sonra ölmek istemiyorum ki. Ben başka bir şey istiyorum. Ben mafya adamı değilim” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...