Oğlu Ata’nın ölümüyle ilgili konuşan Semra Kaynana, İbrahim Tatlıses detayını ilk kez anlattı

Düzenleyen:
Oğlu Ata’nın ölümüyle ilgili konuşan Semra Kaynana, İbrahim Tatlıses detayını ilk kez anlattı

MAGAZİN Haberleri

Bir döneme damga vuran evlilik programı ‘Gelinim Olur Musun’un Semra kaynanası Semra Güler, katıldığı bir programda oğlu Ata’nın ölümü hakkında konuştu. Yıllar önce oğlu bir otel odasında ölü bulunan Güler, “Oğlumu değil aslında beni öldürmek istediler” dedi. Semra kaynananın konuşmasındaki İbrahim Tatlıses detayı ise dikkat çekti.

Gelinim Olur Musun adlı yarışma ile adını geniş kitlelere duyuran Semra Güler, YouTube’da yayınlanan Gökhan Çınar’ın Katarsis adlı programa katıldı. Güler, programda ilginç itiraflarda bulundu.

Semra kaynananın 24 yaşındaki oğlu Ata Türk, 2005 yılında bir otel odasında ölü bulunmuştu. Ata Türk’ün kan örneğinde yapılan incelemede ‘aşırı miktarda uyuşturucu ve uyarıcı nitelikli ilaç maddesine’ rastlandığı belirtilmişti.

“EVLAT ACISI GÜNDEN GÜNE ARTAN BİR ACI”

Programda acısının hala taze olduğunu belirten Semra Güler “Anne baba da kaybettim ama evlat acısı günden güne artan bir acı. Asla küllenmiyor. Allah kimseye vermesin. Beni benim derdimi yaşamış olanlar anlar, diğerleri asla. Bana gözyaşı dökme diyorlar. Nasıl dökmeyeyim? O benim evladım” şeklinde konuştu.

“ATA’YA KÖTÜ MADDE VERDİLER”

Programda oğlu Ata’nın ölümüne dair konuşan Semra Yücel, “Düğüne gitti birileriyle. Hatta görüntüleri var. Herkesin önünde içkiler var, Ata’nın önünde yok. Cebinde 20 lira para vardı. Oradan sunuculuk yapıp bin TL alacaktı güya. Ata’ya kötü maddeyi masada veriyorlar. Sonra zaten yığılıyor.”

“İBRAHİM TATLISES’TEN ALLAH RAZI OLSUN”

Semra Güler, “Kayıp haberini nasıl aldınız?” sorusuna cevap verdi ve ilk arayanlardan birinin sanatçı İbrahim Tatlıses olduğunu söyledi. Güler konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“O gün içimde bir sıkıntı vardı, evde duramıyordum. 2 saat varmış çocuğumun ölümüne. Eve bir telefon geldi. Kızım ‘Anne Ata’yı hastaneye yatırmışlar’ dedi. Tam hastaneye gitmek için hazırlanırken ölüm haberi geldi. İlk arayan İbrahim Tatlıses oldu. Allah razı olsun, en büyük dostummuş. Benim düşüncem Ata değil ben aynı şekilde ölecektim. Çünkü çağırılan bendim. Gelmem imkansız, Ata gelsin dedim. Benim düşüncem ‘Öldüremedik ölümden beteriyle yargılayalım’ dediler.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...