Survivor Nisa'nın iması Acun Ilıcalı'yı kızdırdı: Nagihan istedi diye yapsaydık...

Düzenleyen:
Survivor Nisa'nın iması Acun Ilıcalı'yı kızdırdı: Nagihan istedi diye yapsaydık...

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2022 All-Star'da finale adım adım yaklaşılırken, formatta yapılan değişiklikler dikkat çekmeye devam ediyor. Kırmızı ve mavi takımın dağıtılması ile 'haftalık takım' sistemine geçildi, bir oyun sonra format yeniden değiştirildi. Konseyde bunu dile getiren Nisa Bölükbaşı, yaptığı yorum ile Acun Ilıcalı'yı kızdırdı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor, milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yarışmacı sayısındaki dengesizlik nedeniyle sabit olan kırmızı ve mavi takım olayına son verdiklerini açıklayan Acun Ilıcalı, bundan sonra 'haftalık takım' formatında ilerleyeceklerini açıkladı.

Haftalık performansta birinci olan iki ismin kaptan olacağını ve kendi takımlarını oluşturacağını söyleyen Ilıcalı, "Artık kadınlar ve erkekler olarak ayrı ayrı yarışmayacaklar" dedi.

Dün akşam yayınlanan bölümde kazanan mavi takım olurken, hem dokunulmazlık hem de iletişim ödülünün sahibi oldular. Önceki oyunda ise kazanan kırmızı takım olmuş ve konseyde Acun Ilıcalı formatı yeniden değiştirdiklerini açıklamıştı.

Dün akşamki konseyde konuşan Batuhan, "Yeni sistem karşı takımın isteğiyle güncellendi ama biz ilk sistemin daha adaletli olduğunu düşünüyoruz" dedi.

ACUN ILICALI'YI RAHATSIZ ETTİ

Nisa Bölükbaşı ise "İyi de Nagihan istedi diye niye hemen sistem değiştirildi. Bence ilk sistem daha mantıklıydı" yorumunda bulununca Acun Ilıcalı rahatsız oldu ve şunları söyledi:

"Biz Nagihan istedi diye bir şeyler yapsaydık eminim daha farklı yerlerde olurduk."

"SAHADA KONUŞMANIZI BEKLİYORUZ"

Acun Ilıcalı açıklamasına devam ederek "Takımlar haftalık çok yakında bireysele döneceksiniz. O yüzden bu konuları tartışmaya gerek yok. Sahada konuşmanızı bekliyoruz. İyi takım her yerde ve her sistem de kazanır. Ben Survivor yarışmacısı olsam getirin sistemi oynarım derdim" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...