Kraliçe Elizabeth’den fotoğraf yasağı: Prens Harry-Meghan Markle çifti şaşkına uğradı

Düzenleyen: / Kaynak: The Sun
Kraliçe Elizabeth’den fotoğraf yasağı: Prens Harry-Meghan Markle çifti şaşkına uğradı

MAGAZİN Haberleri  / The Sun

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in tahta çıkışının 70'inci yıl dönümünü coşkuyla kutlandı. Prens Harry ile Meghan Markle, iki yıllık bir aradan sonra aile etkinliğine katıldı. Ancak çift burada şoku yaşadı. Çünkü Kraliçe Elizabeth, torunu Lilibet’le fotoğrafının çekilmesine izin vermedi.

ABD’de yaptıkları ağır eleştirilerden dolayı İngiltere kraliyet ailesiyle gerginlik yaşayan Prens Harry ve Meghan Markle çifti, Kraliçe Elizabeth’in tahttaki 70. yılı dolayısıyla yapılan kutlamaları, gerginliği ortadan kaldırmak için fırsat olarak görüyordu. Çift, Elizabeth’in çocukluk lakabı Lilibet ismini verdikleri kızlarının İngiltere’deki ziyaretlerinde kraliçeyle görüştürmeyi planlıyordu. Basın da daha çift İngiltere’ye gelmeden “Lilibetlerin buluşması” başlığıyla Elizabeth ile torununun ilk kez bir araya geleceğinin haberlerini yayımlıyordu.

İngiltere’de bekledikleri ilgiyi görmeyen ve daha kutlamalar bitmeden ülkeden ayrılarak ABD’ye dönen çift, perşembe günü yapılan bu buluşmayı da belgeleyemedi. Sebebi de Kraliçe Elizabeth’in görüşmede fotoğraf çekilmesine izin vermemesi.

KRALİÇE FOTOĞRAFÇI İSTEĞİNİ REDDETTİ

Kraliyete yakın kaynaklar, Prens Harry ve eşinin,  görüşme için Windsor Kalesi’ne fotoğrafçı getirtmek istediğini ama bu taleplerinin Kraliçe Elizabeth tarafından reddedildiğini ifade ettiler.

96 yaşındaki kraliçenin, fotoğrafların Amerikan medyasında boy boy yayımlanacağı endişesiyle fotoğraf çektirmediği kaydedildi. Harry ve Markle çifti de kızlarının ilk doğum gününde onun çimler üzerinde çekilmiş fotoğrafını yayımlamakla yetindi.

Saray kaynakları, Elizabeth’in torununa kendisine sorulmadan Lilibet ismi verilmesinden de memnun olmadığını ifade ediyor.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: The Sun
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...