Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğrafını paylaştı: “Dibine kadar Recep Tayyip Erdoğan”

Düzenleyen:
Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğrafını paylaştı: “Dibine kadar Recep Tayyip Erdoğan”

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu ve sunucu Hakan Ural, canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ural, “Ben Cumhurbaşkanı’nı sevdiğimi açık açık söylediğim için 8-9 seneden beri sektörden bana tavır var. Yanında olduğunu söylemeye korkanlar var, linç ediliyorlar” dedi. Sosyal medyadan da paylaşım yaparak duygularını ifade eden oyuncu “Dibine kadar Recep Tayyip Erdoğan… Topunuz gelin” ifadelerini kullandı.

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Hakan Ural, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” isimli programında dizi ve film sektörü hakkında konuştu, yaşadıklarını anlattı.

“YANINDA OLDUĞUNU SÖYLEMEYE KORKANLAR VAR”

Oyuncu olarak sektöre giriş yapan Hakan Ural, “Ben Cumhurbaşkanı’nı sevdiğimi açık açık söylediğim için 8-9 seneden beri sektörden bana tavır var. Yanında olduğunu söylemeye korkanlar var. Linç ediliyorlar. Bu kişiler küçümsenirler, dışlanırlar, aşağılanırlar. Çekeceğim kadar film, dizi çektim. Ama ne acı bir şeydir başka bir ülkede yaşasaydım bu tecrübe ve bu fizikle benim 5 yılım dizi ve film çekimleriyle dolu olurdu” dedi.

Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğrafını paylaştı: “Dibine kadar Recep Tayyip Erdoğan”“DİBİNE KADAR RECEP TAYYİP ERDOĞAN”

Instagram’da 800 bin takipçisi bulunan Hakan Ural, daha sonra da sosyal medya hesabından paylaşım yaparak şu ifadelere yer verdi:

“Rengim şeklim belli demeye çalışmam, derim. Hayatım boyunca göründüğüm gibi içi dışı bir adam oldum. Ülkeye bu kadar hizmeti olmuş, halkın oyları tercihi ile seçilmiş Cumhurbaşkanı’nı sevip sayıyorum diye ne anam kalıyor, ne avradım, ne gelmişim, ne geçmişim sözde çok demokrat, sözde çok aydın özgürlükçü olanlar tarafından! Dibine kadar Recep Tayyip Erdoğan... Topunuz gelin.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...