Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan muradına erdi: 3 gün 3 gece kutlama yapacak

Düzenleyen:
Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan muradına erdi: 3 gün 3 gece kutlama yapacak

MAGAZİN Haberleri

Instagram ve YouTube’da çektiği makyaj videolarıyla popüler hale gelen sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan evlendi. Özaslan, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf ile dün Paris’te nikah masasına oturdu. Nikah sonrası çektirdikleri fotoğrafları paylaşan fenomen, 3 gün kutlama yapacaklarını belirtti.

Instagram’da 2 milyon takipçisi bulunan Türk YouTuber Duygu Özaslan’dan müjdeli haber geldi. Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Can Maxim Mutaf’tan evlilik teklifi aldığını duyuran fenomen, muradına erdi. İkili dün Paris’te nikah masasına oturdu.

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan muradına erdi: 3 gün 3 gece kutlama yapacakDuygu Özaslan - Can Maxim Mutaf

“BİZ BUGÜN EVLENDİK”

Birkaç gündür yurt dışında olan çiftin evlendiği ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından nikah kıydıklarını duyuran Duygu Özaslan, mesajında “Biz bugün evlendik. Önümüzdeki üç gün için çok heyecanlıyız, hazır mısınız? Devamı yarın...” yazdı.

Eşiyle Paris’te fotoğraflarını paylaşan Özaslan’a çok sayıda tebrik mesajı geldi. Çiftin 3 gün kutlama yapacak.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...