Squid Game gerçek oluyor! Dev ödüllü yarışmanın başvuru şartları açıklandı

Düzenleyen:
Squid Game gerçek oluyor! Dev ödüllü yarışmanın başvuru şartları açıklandı

MAGAZİN Haberleri

Netflix, Squid Game'in ikinci sezonunu müjdelemesinin ardından rekortmen dizi ile ilgili bir gelişmeyi daha duyurdu. Dijital platform için Squid Game'den esinlenen bir yarışma programı çekilecek, başvurular internet üzerinden alınacak. Reality şovun, tarihindeki en kalabalık ekipli ve en büyük para ödüllü şov olacağını açıklayan Netflix, başvuru şartlarını duyurdu.

Dünyayı kasıp kavuran Güney Kore yapımı dizi Squid Game'in yarışması çekiliyor. Dijital platform Netflix üzerinden yayınlanan ve ilk 28 gün içinde 111 milyon kullanıcı tarafından izlenerek rekorları altüst eden 9 bölümlük dizinin ikinci sezonu için uzun zamandır heyecanla bekleniyordu. Dizinin hayranlarını sevindiren haber geçtiğimiz günlerde gelirken, bir gelişme daha yaşandı.

NETFLIX'TEN SQUID GAME YARIŞMASI

Netflix, en çok izlenen dizisi olarak kayıtlara geçen Squid Game'den esinlenerek bir yarışma programı çekeceğini duyurdu. Dizide, 456 yarışmacı birbirlerinin hayatları pahasına büyük para ödülü için çeşitli oyunlarda mücadele ediyordu. Ancak Netflix, diziden esinlenen yarışmada katılımcıların hayatının tehlikede olmayacağını belirtti.

Yarışmacılar en kötü senaryoda evlerine elleri boş dönecek ve yine yarışmada dizideki gibi 456 oyuncu olacak. Ödül ise 4,5 milyon dolar.

Netflix'ten yapılan açıklamada 'Squid Game: The Challenge' adlı 10 bölümlük yarışmanın reality şov tarihindeki en kalabalık ekipli ve en büyük para ödüllü şov olacağı belirtildi.

Açıklamada şu ifade yer aldı: Katılımcılar orijinal diziden esinlenen yarışmalarda -ve yenilerinde- mücadele ederken stratejileri, ortaklıkları ve karakterleri de teste tabi tutulacak ve bu sırada çevrelerindeki katılımcılar elenecek.

Squid Game gerçek oluyor! Dev ödüllü yarışmanın başvuru şartları açıklandı

SQUİD GAME YARIŞMASI KATILIM ŞARTLARI

Netlix, Squid Game yarışmasına katılabilmek gereken şartları ise şöyle sıraladı: En az 21 yaşında olmak, İngilizce konuşabilmek ve 2023'ün ilk aylarında 4 haftalık çekim için müsait olmak. Başvurular internet üzerinden yapılıyor.

Yarışmada, Squid Game dizisindeki gibi 456 yarışmacı olacak ve platformun yarışmacı seçimi için açtığı web sayfasında ABD, İngiltere ve global olarak üç başvuru seçeneği bulunuyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...