Gazetecilerden Can Yaman’a protesto: Aynı anda kameraları kapattılar

Düzenleyen:
Gazetecilerden Can Yaman’a protesto: Aynı anda kameraları kapattılar

MAGAZİN Haberleri

Dünyada milyonlarca üyeye sahip Disney Plus, 14 Haziran’da Türkiye’de yayına girdi. Dijital yayın platformu için dün lansman düzenlendi. Birçok ünlünün katıldığı gecede Can Yaman, mekanın girişinde basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktığı için gazeteciler tarafından protesto edildi. Basın mensupları kendilerini yok sayan Yaman’a “İndirin kameraları, adam İtalya’nın yıldızı, Türk basınına ihtiyacı mı var?” diyerek tepki gösterdi.

Dün Türkiye’de yayın hayatına başlayan Disney Plus için Haliç'teki Tersane İstanbul'da lansman gecesi yapıldı. Galada pek çok isim hazır bulunurken bir süredir İtalya’da yaşayan ve orada çeşitli projelerde yer alan Can Yaman da galaya katılan misafirler arasındaydı. Ünlülerin katıldığı geceye ünlü oyuncu yaptığı hareketle damga vurdu.

BASIN MENSUPLARINI YOK SAYDI

Lansman gecesi için Türkiye’ye gelen Can Yaman’a basın mensupları birkaç soru sormak istedi. Ancak Yaman soruları cevapsız bırakarak gazetecilerle muhatap olmamayı tercih etti. Oyuncunun bu tavrından dolayı gazeteciler “İndirin kameraları, adam İtalya’nın yıldızı, Türk basınına ihtiyacı mı var?” diyerek Yaman’a tepki gösterdi. Bazın mensupları, kendilerini yok sayan Yaman’ı kameraları kapatarak protesto etti.

“EGO YAMAN”

Görüntüler sosyal medyada da hızla yayıldı. Videoyu izleyenler ‘Ego Yaman’ , 'Adam artık dünya yıldızı! Türk basınıyla muhatap olmaz ama Türkiye'de dizi çeker...’ şeklinde pek çok yorum yaptı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...