Kuruluş Osman'da seyirciyi sarsan ayrılık! İki oyuncu birden veda etti

Düzenleyen:
Kuruluş Osman'da seyirciyi sarsan ayrılık! İki oyuncu birden veda etti

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen tarihi dizisi Kuruluş Osman, 98. bölümüyle final yaptı. Reyting rekorları kıran projeye iki oyuncu birden veda etti.

Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabından diziden ayrılan oyunculara emekleri için teşekkür etti.

Yayınlandığı günden beri izleyicisini ekran başına kitleyen Kuruluş Osman dün akşam sezon finaliyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Emre Basalak, Özge Törer gibi isimlerin rol aldığı dizi 98. bölümüyle sezon finali yaptı.

Bir süre ekranlarda olmayacak dizinin final bölümünde izleyiciyi sarsan ayrılıklar yaşandı. İki oyuncu birden sevilen projeye veda etti.

Dizide Aygül karakterini canlandıran Buse Arslan ve Demirci Davud karakterine hayat veren Ahmet Yenilmez senaryo gereği diziden ayrıldı. Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, her iki oyuncuya teşekkür etti.

Bozdağ, paylaşımında “Tarihimizi anlatırken bizlere yol arkadaşlığı yapan, fetihlerimizin mimarlarından, obamızın demir ustası Demirci Davud karakterine bu akşam veda ettik. Bu role yüreğini koyan sevgili Ahmet Yenilmez ağabeye emekleri için çok teşekkür ederim. Yüreğine, bileğine sağlık. Aygül Hatun karakterini hakkıyla canlandıran Buse Arslan’a emekleri için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...