Acun Ilıcalı’nın sağ koluydu, Survivor’ı bıraktı… “Parada gözüm olsa İstanbul’da yaşardım”

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı’nın sağ koluydu, Survivor’ı bıraktı… “Parada gözüm olsa İstanbul’da yaşardım”

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu ve sunucu Alp Kırşan, yıllardır sunduğu Survivor’ı bırakarak herkesi şaşırtmıştı. Acun Ilıcalı ile yakın bir ilişkisi olduğu bilinen Kırşan, “Türkiye’de, ailemin yanında olmayı seçtim. Acun Ilıcalı da anlayışla karşıladı. Survivor bittikten sonra ailemle buluştuğum an onları çok özlediğimin farkına vardım ve onlarsız yapamayacağımı anladım” demişti. Şimdilerde Bodrum’da gözlerden uzak bir hayat yaşayan ünlü isim, katıldığı bir etkinlikte yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Ünlü sunucu Alp Kırşan, 2012 yılından beri Survivor'u sunuyordu. Kırşan 2018’de ani bir kararla Acun Medya’dan ayrıldığını açıklayarak herkesi şaşırtmıştı. Ailesine vakit ayırmak istediğini söyleyen sunucu İstanbul’u terk edip Bodrum’a yerleşti.

2011-2018 yılları arasında Acun Ilıcalı'nın birçok projesinde yer alan Alp Kırşan, ani bir kararla Acun Medya'dan ayrılarak sevenlerini üzmüştü. Başarılı sunucu, sevdiklerine daha fazla vakit ayırmak istediğini söyleyerek, ailesiyle birlikte Bodrum'a yerleşti.

Kırşan, oyuncu Zeynep Dörtkardeşler ile 2014 yılında nikah masasına oturdu. Mutlu bir aile hayatı olan Kırşan, eşine olan sevgisini her fırsatta dile getiriyor. Çiftin evliliğinden Ata ve Efe adından iki çocukları bulunuyor.

6 sene boyunca Survivor için Dominik’te kalarak sunuculuk yapan Alp Kırşan, adadan döndükten sonra ailesini çok özlediğini anlayarak istifa kararı almıştı.

Ünlü isim daha önce verdiği bir röportajda “Survivor bittikten sonra ailemle buluştuğum an anladım. Onları çok özlediğimin farkına vardım ve onlarsız yapamayacağımı fark ettim” demişti.

2018 yılında Acun Ilıcalı ile yollarını ayıran, şimdilerde çocukları ve ailesiyle Bodrum’un tadını çıkaran Alp Kırşan, bir etkinlikte ortaya çıktı. Ünlü sunucu dikkat çeken açıklamalar yaptı.

“PARA GÖZÜM OLSA İSTANBUL’DA YAŞARDIM”

Habertürk muhabirlerini sorularını cevaplayan Alp Kırşan, “Para ile çok işim yok. Çocuklarım hep aynı ayakkabıyı, aynı tişörtü giyiyor. Yenisini istemezler kolay kolay... Biz öyle büyüdük ve onları da o şekilde yetiştiriyoruz. Çok mutluyum Bodrum'da. Parada gözüm olsa Bodrum'da değil, İstanbul'da yaşardım” dedi.

“BENİM ÇOCUKLAR MUSTAFA TOPALOĞLU'NA PABUCU TERS GİYDİRİR”

Oğulları Efe ve Ata ile ilgilendiğini dile getiren Kırşan, "Bunlar folik asit çocukları... Durmuyorlar, beyin olarak seninle yarışıyorlar. Bu yaş grubu çok zeki ve ailece çok mağduruz. Buradan sesleniyorum; iki çocuk yapacaksanız ve ikincisi de erkek olacaksa dikkat edin. İstanbul'da yaşasaydım kesin tımarhanelik olurdum. Bodrum'da olduğumuz için çocukların isteklerini daha çabuk yerine getiriyoruz. Benim çocuklar Mustafa Topaloğlu'na pabucu ters giydirir” açıklamasını yaparak, güldürdü.

Alp Kırşan, sözlerine Bodrum’da çocuklarla kampa gittiklerini çocukların da doğa ile iç içe büyüdüklerini belirtti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...