Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakan Ural’dan canlı yayında Acun Ilıcalı’ya sert eleştiri: Konuş de konuşamaz

Düzenleyen:
Hakan Ural’dan canlı yayında Acun Ilıcalı’ya sert eleştiri: Konuş de konuşamaz

MAGAZİN Haberleri

Bir televizyon kanalında yorumculuk yapan eski oyuncu Hakan Ural, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ural, 25 yıldır televizyon sektöründe olan eski muhabir ve televizyoncu Acun Ilıcalı'nın düzgün konuşamadığını belirtti; “Acun'dan 'açıkçası' kelimesini alın, konuşamaz” dedi.

'Neler Oluyor Hayatta' isimli televizyon programında yorumculuk yapan eski oyuncu Hakan Ural açıklamalarıyla gündem oldu. Ural, Acun Ilıcalı’yı hedef alarak sert eleştiriler yaptı.

“AÇIKÇASI KELİMESİNİ KULLANMADAN KONUŞAMAZ”

Ünlü sunucunun bugünkü programında eski patronu Acun Ilıcalı ile ilgili söyledikleri şaşırttı. 25 yıldır içinde olduğu medya sektöründe yıllarca sunuculuk yapan Acun Ilıcalı'nın konuşamadığını söyleyen Ural, "Acun'a de ki 'açıkçası' kullanmadan konuş, konuşamaz, böyle kalır” dedi.

Ural sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çok var öyle insan bu arada, görüyorum. Açıkçası’yı çıkar cımbızla, mesela bir cümle kurdu diyelim; 'Ben bugün açıkçası yarın geldim, gittim. İşte topu da aldım gittim.' Desen ki, şu açıkça’sını çıkarttım buradan. Sen yine aynı cümleleri kur. Ne fark edecek? Hiçbir şey... 'Açıkçası' dediğin şeyi söylememen gerekiyor. Yani 'açıkçası, hadi neyse' dersen yani açık açık söylemek istemiyorsun... Ama hem açıkçası deyip hem konuşmak çok garip değil mi? Zaten konuşuyorsun oğlum.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...