Arka Sokaklar’ın sevilen ismi oyunculuğu bıraktı, yeni işi şaşırttı: “Mutluyum, huzurluyum”

Düzenleyen:
Arka Sokaklar’ın sevilen ismi oyunculuğu bıraktı, yeni işi şaşırttı: “Mutluyum, huzurluyum”

MAGAZİN Haberleri

Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar’da 'Volkan komiser' karakterine hayat veren Boğaç Aksoy, lenfoma kanserine yakalanmıştı. Zor günleri geride bırakan Aksoy, doktorunun da tavsiyesiyle mesleğine ara verip Fethiye’ye yerleşti. Ünlü isim işi ve hayatına dair merak edilenleri verdiği bir röportajda açıkladı.

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar'da rol alan ve adını kitlelere duyuran başarılı oyuncu Boğaç Aksoy, pandemi döneminde lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuş ve tedavi süreci hakkında sosyal medya hesabından sık sık takipçilerine bilgi vermişti.

Hastalıktan çok şey öğrendiğini her fırsatta aktaran Aksoy, “Her ne olursa olsun umudu yitirmemek lazım. Her kötü olaydan iyi dersler çıkarmak lazım. En kötü anlarda bile olumlu düşünmek ve şu üç kuralı uygulamak lazım: Yemeği son lokmasına kadar yemek, dostlardan sohbeti esirgememek ve kahkahayı sonuna kadar koy vermek...” şeklinde paylaşım yapmıştı.

Tedavisi devam eden ünlü isim doktorun da tavsiyesiyle oyunculuğa ara verip Fethiye’ye yerleşti. Büyük oranda iyileşen ancak tedavisi devam eden başarılı oyuncu, şimdilerde ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor.

Sabah gazetesine röportaj veren Boğaç Aksoy, kaptanlık diploması aldığını belirtti, “Doktorum uzun soluklu işlerde yer almamı istemiyor. Burada mutluyum, huzurluyum” dedi.

Bir tekne alıp kaptanlığa başlayan Aksoy, “Benim başıma geleceğini düşünmediğim bu hastalık, genç yaşımda beni buldu” şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu, stressiz bir hayat için İstanbul'a veda edip Fethiye'ye yerleştiğini aktardı.

Tedavisi devam eden Aksoy, sağlık durumuyla ilgili Instagram paylaşımında şunları belirtmişti:

“Sevgili dostlarım harika yol kat ettik, %95 oranında pet temiz çıktı. Ancak T hücreli non hockın olduğum için şimdi son kez hücre tedavisi ve maksimum dozda kemoterapi alacakmışım benim içinde sürpriz oldu. 21 gün hastanede ailem ile son kez mücadelemiz olacak. Allah'ın izniyle bir daha tekrarlamamak üzere bu hastalıktan kurtulmak istiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...