Müge Anlı evleniyor! Canlı yayına müjdeyi verdi… İşte müstakbel eşi ve mesleği

Düzenleyen:
Müge Anlı evleniyor! Canlı yayına müjdeyi verdi… İşte müstakbel eşi ve mesleği

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sunucu Müge Anlı, bugünkü canlı yayınında evleneceğini açıkladı. Anlı, devlet memuru Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine gireceğini söyledi. Bu açıklamanın ardından Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir sorusu ise günün merak edilenleri arasında girdi.

14 sezondur ATV ekranlarında olan Müge Anlı, bugünkü yayında müjdeyi verdi. Anlı’nın “Evlenmeye karar verdim” dediği dakikalarda stüdyoda alkış koptu. Müge Anlı'nın müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun olduğu ve ne iş yaptığı ise sosyal medyada merak konusu oldu.

Ünlü sunucu programında nikah masasına oturacağını ve yeni sezona evli gireceğini açıkladı.

Müge Anlı, müjdeli haberi “Hakkımda yalan yanlış haberler çıkıyor. Ben önemsemiyorum. Bu haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim. Müstakbel damadınızı adı da Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var” sözleriyle açıkladı.

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR?
 

Müge Anlı evleneceği kişinin Şinasi Yüzbaşıoğlu olacağını açıkladı. Müge Anlı müstakbel eşinin devlet memuru olduğunu söyledi. Ünlü sunucu “Şinasi Bey’in çok da saygı değer mesleği var” dedi.

Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun İstanbul Asayiş Şube Müdürü olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...