Seda Sayan ile evli olan Çağlar Ökten saç ektirdi, yorumlar gecikmedi… “Eşini de estetiğe alıştırdı”

Düzenleyen:
Seda Sayan ile evli olan Çağlar Ökten saç ektirdi, yorumlar gecikmedi… “Eşini de estetiğe alıştırdı”

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçı Seda Sayan, müzisyen Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında nikah masasına oturmuştu. Attıkları her adımla çok konuşulan çift son olarak soyadı kriziyle gündeme gelmişti. Yaptırdıkları estetiklerle sık sık haber olan Sayan, kendisinden 25 yaş küçük eşine saç ektirdi. Sosyal medyaya yansıyan fotoğraflar sonrası kullanıcılar, “Eşini de estetiğe alıştırdı” tarzında yorumlar yaptı.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Çağlar Ökten ile evlenerek 7. kez dünya evine girmişti. Sayan, evlendikten 2 ay sonra soluğu mahkemede alıp soyadı davası açtı. Seda Sayan İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak kızlık soyadını kullanmak için başvuruda bulundu. Kızlık soyadını kullanmak için mahkemeye başvuran ünlü şarkıcının bu hamlesi “Boşanıyorlar mı?” sorularını akıllara getirdi.

HASTANENİN YOLUNU TUTTULAR

Eşi Çağlar Ökten’le yeniden gündeme gelen Seda Sayan, bu kez yaptığı paylaşımla sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasına girdi. Kendisine sürekli estetik operasyonu yaptıran 59 yaşındaki şarkıcı bu kez eşi Çağlar Ökten ile hastanenin yolunu tuttu. Ökten’e saç ektiren Seda Sayan’a tepki yağdı.

Seda Sayan ile evli olan Çağlar Ökten saç ektirdi, yorumlar gecikmedi… “Eşini de estetiğe alıştırdı”Çift hastaneden bu fotoğrafı paylaştı

“ADAMI DA KENDİNE BENZETTİ”

Fotoğrafı sosyal medyada paylayan ünlü şarkıcıya kullanıcılar “Eşini de estetiğe alıştırdı”, “Adamı da kendine benzetti” tarzında yorumlar yaptı.

İddiaya göre Seda Sayan, Ökten’in burnunu da yaptırmayı düşünüyor. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...