Fatih Terim’den duygulandıran paylaşım: 40 yıl önce 40 yıl sonra

Düzenleyen:
Fatih Terim’den duygulandıran paylaşım: 40 yıl önce 40 yıl sonra

MAGAZİN Haberleri

Deneyimli teknik direktör Fatih Terim, evlilik yıldönümüyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Eşiyle 40 yıl önce çekilen düğün fotoğrafına yer veren Terim, altına duygusal bir not düştü.

40 yıl önce eşi Fulya Terim ile nikah masasına oturan Fatih Terim, sosyal medya hesabından evlilik yıldönümünü kutladı. Sosyal medyayı çok sık kullanmayan başarılı isim eşi için kural bozdu.

Evlilik yıldönümü için eşiyle çekilen düğün fotoğrafına yer veren Terim, altına duygusal bir yazı yazdı.

Fatih Terim’den duygulandıran paylaşım: 40 yıl önce 40 yıl sonra

“İÇTİĞİMİZ HER KAHVEYİ DAHA ANLAMLI KILDIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Terim paylaşımının altında şu ifadelere yer verdi:

“40 yıl önce, 40 yıl sonra… Bazen şekerli bazen sade; yeri geldi sıcak yeri geldi soğumuş; zaman zaman uzakta, çoğu zaman yanı başında ama her zaman hayırlı ve hatırlı kahvemizi 40 yıldır paylaşıyoruz. Beni 40 yılda daha iyi bir insan, baba, dede ve en önemlisi seven ve bağlı bir erkek yaptığın, içtiğimiz her kahveyi daha anlamlı kıldığın için teşekkür ederim. Bir 40 yılımız daha olsa veya yine hayata gelsem acısıyla, tatlısıyla yine kahvemi seninle paylaşmak isterim. 40. evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...