Latif Doğan yoğun bakıma kaldırılan annesi için dua istedi

Düzenleyen:
Latif Doğan yoğun bakıma kaldırılan annesi için dua istedi

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Latif Doğan’ın daha önce ameliyat olan annesi Ayşe Doğan, yoğun bakıma kaldırıldı. Sevenlerinden dua isteyen şarkıcı, “Durumu ağırlaştı ve yoğun bakıma alındı. Dualarınızı eksik etmeyin” dedi.

Şarkıcı ve söz yazarı Latif Doğan’ın Instagram hesabından annesiyle ilgili duyurduğu kötü haber sanatçının sevenlerini üzdü.

55 yaşındaki şarkıcı Latif Doğan, geçtiğimiz ocak ayında annesi Ayşe Doğan'ın hastane odasından fotoğrafını paylaşarak annesinin ameliyat olduğunu söylemiş ve annesi için sevenlerinden dua istemişti.

Latif Doğan, bugün sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımla annesi Ayşe Doğan'ın yoğun bakıma kaldırıldığını söyledi. Başarılı şarkıcı, annesi için sevenlerinden tekrar ricada bulundu.

Latif Doğan yoğun bakıma kaldırılan annesi için dua istediLatif Doğan'ın annesi Ayşe Doğan

“DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN”

Annesinin fotoğrafına sosyal medyadan yer veren Doğan, “Canım anamız yoğun bakımda siz sevenlerimizden, dostlarımızdan tüm şifa bekleyen hastalara ve anamız Ayşe Doğan’a dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı.

Latif Doğan yoğun bakıma kaldırılan annesi için dua istedi

Birçok kişi paylaşımın altına 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...