Cüneyt Arkın ağlayarak Fatma Girik'e seslenmişti: 'Bekle beni geliyorum'

Düzenleyen:
Cüneyt Arkın ağlayarak Fatma Girik'e seslenmişti: 'Bekle beni geliyorum'

MAGAZİN Haberleri

Yeşilçam’ın usta ismi dün gece kaldırıldığı hastanede 85 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü sinema oyuncusunun 24 Ocak'ta vefat eden Fatma Girik'in arkasından ağlayarak söylediği sözler gündem oldu. Arkın, Girik vefat ettiğinde "Ah! Ah! Fatma’m bekle beni orada bekle geliyorum" demişti.

Usta oyuncu Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Dünyayı Kurtaran Adam, Köroğlu, Battal Gazi Destanı, Kara Murat filmleriyle hafızalara kazınan Yeşilçam'ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın, evinde rahatsızlanarak gece saatlerinde Beşiktaş Ulus’ta bulunan özel bir hastaneye getirildi. Usta sanatçının hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi. Ünlü oyuncunun 24 Ocak’ta vefat eden Fatma Girik'in ölümünün ardından ağlayarak söyledikleri sözler yeniden gündeme geldi.

CÜNEYT ARKIN HAYATINI KAYBETTİ

Dünyayı Kurtaran Adam, Köroğlu, Battal Gazi Destanı, Kara Murat filmleriyle hafızalara kazınan Yeşilçam'ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın, evinde rahatsızlanarak gece saatlerinde Beşiktaş Ulus’ta bulunan özel bir hastaneye getirildi. Usta sanatçının hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi.

Cüneyt Arkın ağlayarak Fatma Girik'e seslenmişti: 'Bekle beni geliyorum'

"FATMA’M BEKLE BENİ ORADA GELİYORUM”

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Fatma Girik, 79 yaşında 24 Ocak’ta hayatını kaybetmişti. Covid-19’a bağlı zatürre tedavisi gören Girik'in çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Ünlü sanatçının ölümünün ardından Arkın, Fatma Girik için, “Nasıl dayanırım ben bu acıya ben! Sen ne yiğit insandın. Ne kadar alçak gönüllü, ne kadar zariftin. Dosttun, ne güzel mavi mavi bakardın. O bir Anadolu anasıdır o. Ah! Ah! Fatma’m bekle beni orada bekle geliyorum” diyerek gözyaşlarına boğulmuştu.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...