Kurban Bayramı’nda servet kazanacaklar! İşte ünlülerin sahne ücretleri…

Düzenleyen:
Kurban Bayramı’nda servet kazanacaklar! İşte ünlülerin sahne ücretleri…

MAGAZİN Haberleri

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala ünlülerin de bayram programı belli oldu. Pandemi sonrası sahne ücretlerini artıran ünlülerin alacakları ücretler dudak uçuklattı. Peki, hangi ünlü ne kadar kazanç sağlayacak? İşte ünlülerin bu bayram için konser tarifeleri…

Uzun süren pandemi yasaklarının ardından ünlü isimler konser ücretlerine zam üstüne zam yaptı. Kurban Bayramı’na az bir süre kala sanatçıların çıkacağı mekanlar ile kazanacakları ücretler de belli oldu. Peki, bayramda hangi ünlü ne kadar alacak? En çok kazanacak isim kim? İşte ünlülerin sahne ücretleri…

ALEYNA TİLKİ

Genç şarkıcı Aleyna Tilki bayramı çalışarak geçirecek. Kurban Bayramı’nda en az ücreti kazanacak isimler arasında yer alan şarkıcı Kıbrıs’ta sahneye çıkacak ve konserinden 250 bin TL kazanacak. 
 

ÖZCAN DENİZ

Özcan Deniz Kurban Bayramı’nda Ramazan Bayramı’nda da olduğu gibi Kıbrıs’ta sahne alacak. Deniz, Kıbrıs’tan 1 milyon TL ile dönecek.


BÜLENT ERSOY

Bülent Ersoy, Antalya’daki sahnesinden 700 bin TL kazanacak.
 

AJDA PEKKAN

Superstar Ajda Pekkan, Çeşme ve Bodrum’da sahne alacak. Usta şarkıcı, iki konserden 1 milyon 200 bin TL alacak.


YILDIZ TİLBE

Yıldız Tilbe hem Kıbrıs’ta hem de Çeşme’de sahne alacak.  Ünlü şarkıcı 1 milyon 800 bin TL ile cebini dolduracak.

 

SİBEL CAN 

Bayramı Antalya ve Kıbrıs'ta geçirecek olan Sibel Can 2 milyon TL kazanç sağlayacak.

 

HADİSE

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan Hadise Antalya ve Kıbrıs’ta şarkılarını seslendirecek.  Ünlü şarkıcı Kurban Bayramı’nda 2 milyon TL kazanacak.

 

GÜLŞEN

Sahne performanslarıyla çok konuşulan Gülşen bayram programlarına göre en yüksek rakamı alacak. Ünlü şarkıcı Kıbrıs, Çeşme ve Antalya’da sahneye çıkacak. Gülşen, 2 milyon 600 bin TL ile cebini dolduracak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...