Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cüneyt Arkın’ın cenazesi ailesine teslim edildi… Baba acısı yaşayan Murat Arkın’dan ilk sözler

Düzenleyen:
Cüneyt Arkın’ın cenazesi ailesine teslim edildi… Baba acısı yaşayan Murat Arkın’dan ilk sözler

MAGAZİN Haberleri

Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın dün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 84 yaşında vefat eden Arkın’ın cenazesi hastaneye gelen ailesine teslim edildi.

Cenazeyi teslim almaya gelen oyuncu Murat Arkın, yaşadığı baba acısıyla ilgili ilk kez konuştu.

Yeşilçam’ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın geçtiğimiz gün kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 85 yaşında hayatını kaybetmişti.

Usta isim Cüneyt Arkın'ın kalbinin durması sebebiyle ambulansla geldiği hastanede bütün çabalara rağmen hayatını kaybettiği kaydedildi.
HASTANEDEN YAPILAN AÇIKLAMA

Hastaneden yapılan açıklamada “Türk sinemasının değerli oyuncusu Sayın Cüneyt Arkın kalbinin durması sebebiyle ambulansla geldiği hastanede bütün yeniden canlandırma çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Türk sinemasının dev oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Cüneyt Arkın’ın ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz” denildi.
CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Usta sanatçının cenazesini hastaneye gelen ailesi teslim aldı. Arkın’ın cenazesinin Zincirlikuyu Gasilhanesi’ne götürüldüğü öğrenildi.
Usta sanatçı için yarın Atatürk Kültür Merkezi’nde bir tören düzenlenecek. Arkın, törenin ardından Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek.

“BABAM HERKESİ BİR ARAYA GETİREN BİRLEŞTİRİCİ UNSURDU”

Babasının cenazesini teslim almaya ailesiyle birlikte gelen oyuncu Murat Arkın, “Yarın törende zaten gerekli her şeyi söyleyeceğiz. Ama şunu bilmek önemli. Herkesi bir araya getiren birleştirici bir unsurdu Cüneyt Arkın” dedi.

AİLESİNDEN AÇIKLAMA

Cüneyt Arkın’ın hesabı üzerinden ailesi cenazeye ilişkin açıklamada bulundu. Arkın’ın şahsi hesabı üzerinden paylaşım yapan ailesi, cenazeye ilişkin açıklamada bulundu. Cenazenin 30 Haziran 2022’de saat 10:30’da Atatürk Kültür Merkezi’ndeki törenin ardından öğle namazını müteakip Teşvikiye Camii’de kılınacak namaz sonrası Zincirlikuyu Mezarlığına defnedileceğini duyurdu.

"FATMA’M BEKLE BENİ ORADA GELİYORUM”

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Fatma Girik, 79 yaşında 24 Ocak’ta hayatını kaybetmişti. Covid-19’a bağlı zatürre tedavisi gören Girik'in çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Ünlü sanatçının ölümünün ardından Arkın, Fatma Girik için, “Nasıl dayanırım ben bu acıya ben! Sen ne yiğit insandın. Ne kadar alçak gönüllü, ne kadar zariftin. Dosttun, ne güzel mavi mavi bakardın. O bir Anadolu anasıdır o. Ah! Ah! Fatma’m bekle beni orada bekle geliyorum” diyerek gözyaşlarına boğulmuştu.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...