Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cüneyt Arkın'a veda! Usta sanatçı son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen:
Cüneyt Arkın'a veda! Usta sanatçı son yolculuğuna uğurlandı

MAGAZİN Haberleri

Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın kaldırıldığı hastanede 84 yaşında hayatını kaybetti. Unutulmaz filmleriyle Türk sinemasına damga vuran ünlü oyuncu son yolculuğuna uğurlanıyor...

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Cüneyt Arkın için ilk tören Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak. Arkın, öğlen namazına müteakip Teşvikiye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek.

Cüneyt Arkın'ın cenazesi eşi Betül Cüreklibatır, oğulları Murat Arkın, Kaan Cüreklibatır ve yakınları tarafından Zincirlikuyu Gasilhanesi'nden alındı.

Cüneyt Arkın'a veda! Usta sanatçı son yolculuğuna uğurlandı

BABASININ TABUTUNU SEVDİ

Arkın'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze aracına kondu. Gözyaşlarını tutamayan Murat Arkın babasının tabutunu sevdi. Arkın'ın cenazesi eskort eşliğinde Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak tören için yola çıkarıldı.

NAAŞI AKM'YE GETİRİLDİ

Vefat eden usta sanatçı Cünet Arkın için ilk tören AKM'de yapılıyor. Arkın'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, tören için Atatürk Kültür Merkezi'ne getirildi. Arkın'ın tabutu sahneye konuldu. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Arkın'ın hayat arkadaşı Betül Cüreklibatır, oğulları Murat Arkın, Kaan Cüreklibatır, sanatçılar ile yakınları katılıyor. Törende Arkın'ın oynadığı sinemaların kesitlerin yer aldığı bir film gösterildi.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...