Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun Ilıcalı’dan Batuhan’ın annesine zehir zemberek sözler: ‘Bize çamur atmak üzücü, bir anneye yakışmıyor!’

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı’dan Batuhan’ın annesine zehir zemberek sözler: ‘Bize çamur atmak üzücü, bir anneye yakışmıyor!’

MAGAZİN Haberleri

TV8 ekranlarının merakla izlenen yarışması Survivor All Star 2022’de dün akşam şampiyon belli oldu. Yarışmada üçüncü olan Batuhan Karacakaya’nın vedasının ardından sosyal medyada paylaşım yaparak oğlunun elenmesine tepki gösteren Gülhayat Karacakaya’ya, Acun Ilıcalı Survivor finalinde cevap verdi. Ilıcalı, “Bizi suçlamak, çamur atmak bunlar üzücü, bir anneye yakışmayan şeyler” diyerek Batuhan’ın annesine sert çıktı.

Dominik'te 15 Ocak’ta başlayan Survivor All Star 2022’nin finali dün akşam nefes kesen bir geceyle sona erdi. Tersane İstanbul’da gerçekleşen büyük finale Batuhan Karacakaya katılmadı. Eski yarışmacıların olduğu koltuklarda yarışmayı 3. olarak tamamlayan ismin olmaması dikkat çekerken, Acun Ilıcalı Batuhan’ın annesiyle ilgili büyük finalde sert sözler söyledi. Sosyal medyadan oğlunun hakkının yenildiğine dair açıklama yapan Gülhan Karacakaya’ya Acun Ilıcalı cevap verdi. Ünlü sunucu Batuhan’ın annesine fena patladı.

“OĞLUMUN HAKKINI YİYENLER HAKLARINDA BOĞULSUN”

Survivor All Star’da yarı finale kalarak yarışmayı 3. olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya, Twitter hesabından bir paylaşım yapmış ve oğlunun elenmesine dair tepki göstermişti.

Gülhayat Karacakaya paylaşımında “Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım, çırpındım. Oğlumun yine hakkı yenecek dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri. Hayatımın sonuna kadar canım çok yanacak” ifadelerini kullanmıştı.

ACUN ILICALI: “OĞLU ŞAMPİYON OLMADIĞI ZAMAN BİZ SUÇLU OLUYORUZ

Şampiyonun açıklanmasına dakikalar kala Survivor All Star 2022 finalinde açıklama yapan Acun Ilıcalı, Batuhan Karacakaya'nın annesine cevap verdi. Çok sinirlenen Acun Ilıcalı, “Bizi genelde anneler, abiler, kardeşler protesto eder. Bizim asıl maalesef karşı tarafta olan, anlamsız duygular besleyen yarışmacıların yakınları oluyor. Yarışmacıları bütün Türkiye'ye tanıtmamız onların güzel kalplerini Türkiye ile buluşturmamız onlar için bir şey ifade etmiyor. Çocukları yarışmayı kazanmadıkları zaman bize düşman oluyorlar. Sevgili Batuhan'ın da annesi sağ olsun bizi tebrik etmiş bugün teşekkür etmiş bize. Buradan Gülhayat Hanım’a da selamlar. Oğlu şampiyon olmadığı zaman biz suçlu oluyoruz. Oğlu kazanamadığı zaman prodüksiyon suçlu, panorama suçlu. Bütün ihale de bize kalıyor” dedi.

“BİR ANNEYE YAKIŞMAYAN ŞEYLER”

Şampiyonluk gecesinde kimsenin keyfini kaçırmak istemediğini belirten Acun Ilıcalı, “Bu akşam Survivor Ekstra’ya katılacağım. Hanımefendi ile ilgili de bazı şeyler söyleyeceğim şu anda büyük finali bozmak istemiyorum. Bizi suçlamak, çamur atmak üzücü, bir anneye yakışmayan şeyler. Bir insanın evladı şampiyon olmadı diye organizasyonu karalaması bana çok doğru gelmiyor” dedi.

“NİSA BATUHAN’IN 3 KATI OY ALDI”

Final sonrası Survivor Ekstra’ya bağlanan Ilıcalı, Batuhan’ın annesi Gülhayat Karacakaya’ya seslendi. Ünlü televizyoncu şunları söyledi:

“Batuhan’ın annesi hakkımız yendi diyor ama Nisa, Batuhan’ın 3 katı oy aldı, Batuhan’ın ne hakkı yenmiş? Oy nerede? Ben Batuhan’ı severim ama annesi oğlunun hakkının yendiğini düşünüyorsa noter tasdikli oyları burada da yayınlarız, sorun değil. Kim oğlunun hakkını yemiş, neden yesin? Tabii ki Batuhan’ı destekleyenler de var, yanlış anlaşılmasın ama karşı taraf 3 katı oy almış.”

BATUHAN KARACAKAYA: BENİM DE BİR MEKTUBUM VAR, BEKLEYİN

Büyük final gecesinde olmayan Batuhan Karacakaya ise annesi ve Acun Ilıcalı'nın sözlerini cevapsız bıraktı. Sosyal medyadan açıklama yapan Karacakaya “Benim de bir mektubum var, bekleyin” diyerek paylaşımda bulundu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...