Survivor’da Nisa’nın birinciliğine tepkiler büyüyor: Yatarak şampiyon oldu

Düzenleyen:
Survivor’da Nisa’nın birinciliğine tepkiler büyüyor: Yatarak şampiyon oldu

MAGAZİN Haberleri

TV8 ekranlarının merakla izlenen yarışması Survivor All Star 2022’de dün büyük final heyecanı yaşadı. Şampiyon kupasını göğüsleyen isim SMS oylarıyla Nisa Bölükbaşı oldu. Ancak Nisa’nın şampiyonluğu hakketmediğini söyleyen birçok kişi Twitter’dan tepki gösterdi.

Kullanıcılar, “Nisa yata yata şampiyon oldu” , “Survivor tarihin en hakketmeyen şampiyonu Nisa’dır, çok yazık” tarzında yorumlar yaptı.

Dominik'te 15 Ocak’ta başlayan Survivor All Star 2022’nin finali dün akşam yapıldı. Büyük macera İstanbul’da son buldu ve şampiyon belli oldu.

Son 4’e kalan Ayşe, Adem, Batuhan ve Nisa Dominik’ten İstanbul’a geldi. SMS oylaması sonucunda yarı finalde Ayşe Yüksel ve Batuhan Karacakaya elendi.

Dün akşamki finalde ise Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı arasında yapılan oylamada en çok SMS'i alan Nisa, Survivor All Star 2022'nin şampiyonu oldu.

NİSA SURVİVOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

Acun Ilıcalı canlı yayında noterden gelen sonuçları açıkladı. Tersane İstanbul'da yaşanan şampiyonluk heyecanında SMS oylaması sonucu Nisa birinci oldu.
Tribünleri dolduran seyircilerin tezahüratları eşliğinde kupayı Nisa Bölükbaşı aldı.

Survivor’da Nisa'nın şampiyon olması sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Yarışmanın seyircilerinden bazıları Nisa’nın şampiyonluğu hakketmediğini düşünürken, bazı kişiler ise Survivor’da bir kadının şampiyonluğundan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Kullanıcılar “Survivor tarihin en hakketmeyen şampiyonu Nisa’dır, çok yazık”, “Survivor’un anlamı hayatta kalmak… Nisa oyun esnasında uyuyakalıyor. Böyle şampiyon mu olur? Survivor bir daha izlemeyeceğim” yorumları yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...