Acun Ilıcalı’dan iddialara belgeli cevap: Yarışmacıların SMS sıralamasını açıkladı

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı’dan iddialara belgeli cevap: Yarışmacıların SMS sıralamasını açıkladı

MAGAZİN Haberleri

TV8 ekranlarının merakla izlenen yarışması Survivor All Star 2022’de Nisa Bölükbaşı’nın şampiyon olması tartışmaları beraberinde getirdi. Yarışmanın ardından başta Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya olmak üzere Nisa’nın şampiyonluğu hak etmediğini söyleyen birçok kişi sosyal medyadan tepki gösterdi. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, tartışmalara paylaştığı SMS sıralaması sonuçlarıyla son noktayı koydu.

Dominik’te 15 Ocak’ta başlayan ve merakla takip edilen Survivor All Star 2022’de sona gelindi. Rakiplerini bir bir eleyerek finale kalan Adem ve Nisa arasında yapılan SMS oylaması sonucunda Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu.

Yarışmanın bitmesinin ardından başta Batuhan Karacakaya’nın annesi Gülhayat Karacakaya olmak üzere Nisa’nın şampiyonluğu hak etmediğini söyleyen birçok kişi Twitter’dan tepkilerini dile getirdi.

Katıldığı Survivor Extra programında oylamanın noter tasdikli olduğunu vurgulayan Acun Ilıcalı SMS sıralamasını Instagram hesabından paylaşarak iddialara son noktayı koydu.

“OĞLU ŞAMPİYON OLMADIĞI ZAMAN BİZ SUÇLU OLUYORUZ”

Acun Ilıcalı Batuhan’ın annesiyle ilgili büyük finalde sert sözler söylemişti. Sosyal medyadan oğlunun hakkının yenildiğine dair açıklama yapan Gülhan Karacakaya’ya Acun Ilıcalı şu sözlerle cevap vermişti:

 “Bizi genelde anneler, abiler, kardeşler protesto eder. Bizim asıl maalesef karşı tarafta olan, anlamsız duygular besleyen yarışmacıların yakınları oluyor. Yarışmacıları bütün Türkiye'ye tanıtmamız onların güzel kalplerini Türkiye ile buluşturmamız onlar için bir şey ifade etmiyor. Çocukları yarışmayı kazanmadıkları zaman bize düşman oluyorlar. Sevgili Batuhan'ın da annesi sağ olsun bizi tebrik etmiş bugün teşekkür etmiş bize. Buradan Gülhayat Hanım’a da selamlar. Oğlu şampiyon olmadığı zaman biz suçlu oluyoruz. Oğlu kazanamadığı zaman prodüksiyon suçlu, panorama suçlu. Bütün ihale de bize kalıyor.”
 
“BİR ANNEYE YAKIŞMAYAN ŞEYLER”

“Bu akşam Survivor Ekstra’ya katılacağım. Hanımefendi ile ilgili de bazı şeyler söyleyeceğim şu anda büyük finali bozmak istemiyorum. Bizi suçlamak, çamur atmak üzücü, bir anneye yakışmayan şeyler. Bir insanın evladı şampiyon olmadı diye organizasyonu karalaması bana çok doğru gelmiyor.”

“Batuhan’ın annesi hakkımız yendi diyor ama Nisa, Batuhan’ın 3 katı oy aldı, Batuhan’ın ne hakkı yenmiş? Oy nerede? Ben Batuhan’ı severim ama annesi oğlunun hakkının yendiğini düşünüyorsa noter tasdikli oyları burada da yayınlarız, sorun değil. Kim oğlunun hakkını yemiş, neden yesin? Tabii ki Batuhan’ı destekleyenler de var, yanlış anlaşılmasın ama karşı taraf 3 katı oy almış.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...