Survivor Nagihan'dan olay paylaşım: Sahada kazandığımızı masada kaybettik

Düzenleyen:
Survivor Nagihan'dan olay paylaşım: Sahada kazandığımızı masada kaybettik

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2022 finali sonrası sular durulmuyor, yarışmacılardan açıklamalar peş peşe geliyor. Büyük heyecana sahne olan Survivor All-Star 2022'de finale çıkan iki isim Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı olmuş, yapılan SMS oylaması sonucu kupa Nisa'ya gitmişti. Büyük ses getiren final sonrası yarışmacılardan tepkiler peş peşe geldi.

Sezon boyunca hem performansıyla hem de diğer yarışmacılarla olan ilişkileri ile adından sıkça söz ettiren Nagihan Karadere, İstanbul'daki finalleri göremeden adaya veda etmişti. Çoğu izleyicinin şampiyonluk adayı olan Nagihan, İstanbul'daki finallere katılmaması ile de dikkat çekmişti. Bu hareket protesto olarak anlamlandırılmıştı.

Nagihan, yarışma sonrası sessizliğini bozdu. Adem Kılıçcı'nın Acun Ilıcalı'yı takipten çıkarması, Batuhan Karacakaya'nın annesinin sitemlerinden sonra bir açıklama da Nagihan'dan geldi. Nagihan, öncelikle finallere katılamama gerekçesini açıkladı.

SAĞLIK PROBLEMLERİ YAŞIYOR

Nagihan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sağlık problemleri olduğunu ve böbrek taşı düşürdüğünü, bunun için tedavi gördüğünü ve bu tedavi sonrası bir ihtimal ameliyat olacağını açıkladı. Sevilen yarışmacıya geçmiş olsun mesajları yağarken Nagihan bir paylaşım daha yaparak Survivor'a değindi, mesajdaki ifadeler Acun Ilıcalı'ya sitem olarak değerlendirildi.

"DOĞRU BİLDİĞİM YOLDA SONUNA KADAR İLERLEDİM..."

Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu tartışma konusu olurken, Nagihan kendisini destekleyenlere teşekkür etti ve şu ifadeleri kullandı: "Kim ne söylerse söylesin, ben bu uzun ve yorucu serüvende ne olursa olsun kendi doğrularımdan vazgeçmeden, doğru bildiğim yolda sonuna kadar ilerledim. Bu maceramda benimle gerek mutluluklarımı ve sevinçlerimi, gerek gözyaşlarımı, dertlerimi ve üzüntümü paylaştığınız için sizlere minnettarım. İyi ki varsınız..."

Nagihan, paylaşımının devamında şu ifadeleri kullandı: "Ayrıca bu hırsla bu azimle, bu başarı ile 3. kez boşa kürek çekmenin büyük bir üzüntüsünü yaşıyorum. Daha da artık parkur koyulmasın ki kimse kolunu bacağını aşil tendonunu 1 sayı alma uğuruna parkurda bırakmasın. Ne de olsa İş sadece SMS ile yürüyor...

"SAHADA KAZANDIĞIMIZI MASADA KAYBETTİK"

Aylardır sakatlıkla parkuru parçalayıp aç kalmamız ve sağlığımızı kaybettiğimizde de yanımıza kâr kaldı. Tüm zorlukları ve parkuru aştık ama SMS’te çakıldık! Yani kısacası dostlarım; sahada kazandığımızı masada kaybettik..."

Nagihan Karadere bir takipçisinin "SMS olayını bilerek gittiler" yorumuna da cevap verdi. Nagihan'ın "İlk konseyde 'bu sene performans senesi olacak' denildi bize. Biz de parkura abandık, sonuç final koltuğunu göremedik. Genel performansı 1. olanın son 4 koltuktan birini hak ediyor olması lazımdı" cevabı Acun Ilıcalı'ya sitem olarak algılandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...