Mehmet Şef’ten olay gönderme: Danilo Zanna’yı diline doladı

Düzenleyen:
Mehmet Şef’ten olay gönderme: Danilo Zanna’yı diline doladı

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star 2022’nin final yapmasının hemen ardından MasterChef Türkiye başladı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri koltuğunda oturduğu yarışma bu sezon da adından söz ettirecek gibi görünüyor. Öyle ki sevilen program daha ilk bölümleriyle konuşulmaya başladı. MasterChef’in yeni bölümünde Mehmet Şef’ten Danilo Şef’e dikkat çeken gönderme izleyicinin gözünden kaçmadı.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yeni sezona iddialı başladı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun aralarındaki samimiyet yeni bölümde yine programa yansıdı.
Jüri üyeleri yarışmacıların yemeklerini tadıp beyaz önlük almaya hak kazanan yarışmacıları seçerken yine renkli anlar ekrana geldi.
MasterChef’e Endonezyalı yarışmacı Marsha katıldı ve kendi ülkesine özgü yemeklerden birini yaptı. Marsha düzgün Türkçesi ile dikkat çekti. 

Stüdyoya girer girmez düzgün Türkçesi ile dikkat çeken Endonezyalı yarışmacı şeflerden tam not aldı.


Türkçe’yi nasıl bu kadar güzel konuştuğunun sorulması üzerine Marsha bir süredir Türkiye'de çalıştığını belirtti. Erkek arkadaşının ise Sivaslı olduğunu, onun sayesinde dili geliştirdiğini belirtti.

 

Yarışmanın sempatik jüri üyesi Şef Mehmet Yalçınkaya, bu kadar güzel Türkçe konuştuğu için Marsha'ya övgü dolu sözler söylerken meslektaşı Danilo Zanna’yı ise diline doladı.
 

Mehmet Şef esprili bir şekilde 10 senedir burada olup Türkçe konuşamayan tanıdıkları olduğunu söyleyerek Danilo Zanna'ya göndermede bulundu.

 

 

Mehmet Yalçınkaya’nın Danilo’yu ti’ye aldığı anlar ekran başındakileri kahkahaya boğdu.

3 evet alan Endonezyalı yarışmacıya ise önlüğünü şef Somer Sivrioğlu taktı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...