İbrahim Erkal’ın kızı 18 oldu! Eşinden duygusal kutlama: “Sevgilimin emaneti, iyi ki varsın”

Düzenleyen:
İbrahim Erkal’ın kızı 18 oldu! Eşinden duygusal kutlama: “Sevgilimin emaneti, iyi ki varsın”

MAGAZİN Haberleri

5. yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden İbrahim Erkal’ın kızı Dilara 18 yaşına bastı.

Merhum sanatçının eşi Filiz Erkal, kızının yeni yaşını sosyal medyadan paylaştığı duygusal bir mesajla kutladı.

Türkücü İbrahim Erkal, 12 Nisan 2017’de evinin otoparkında tansiyonunun düşmesi sonucu dengesini kaybedip kafasını yere vurmuş ve beyin kanaması geçirmişti. 29 gün yoğun bakımda kalan Erkal, 11 Mayıs 2017’de hayatını kaybetmişti. 50 yaşında vefat eden Erkal’ın cenazesi Marmara İlahiyat Camisi'nde kılınan namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilmişti.

Daha önce verdiği bir röportajda eşinin ölümüne hâlâ inanamadığını belirten Filiz Akgün Erkal, “O gün kötü bir şey olacağını hissettim. İbrahim'e 'Bu gece sokağa çıkma ne olur' dedim. Ama beni dinlemedi. Öldüğüne hâlâ inanamıyorum. Konserde ve dönecek diye bekliyorum” demişti.

Erkal çiftinin büyük kızları Dilara 18 yaşına girdi. Filiz Erkal, kızının yeni yaşını Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla kutladı.
 

Filiz Erkal gönderisine “Benim ilk göz ağrım güzel kızım ne çabuk zaman geçti, sen 18 oldun. Bu yaşın sana güzellikler getirsin. Ömrün boyunca yüzün gülsün, iyi insanlar çıksın hep karşına. Canım sevgilimin emaneti, ömrüm... İyi ki doğdun, iyi ki varsın, seni seviyorum bebeğim” notunu düştü.

Çiftin Elif Su (5) adında bir kızı ve Levent Erkal (17) isminde bir oğlu bulunuyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...