Survivor Evrim'den Nisa Bölükbaşı açıklaması! 'Şampiyon olmayı hak etti mi?' sorusuna cevap verdi

Düzenleyen:
Survivor Evrim'den Nisa Bölükbaşı açıklaması! 'Şampiyon olmayı hak etti mi?' sorusuna cevap verdi

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2020'de yarışan ve bu sezon da Survivor All-Star 2022'de takım arkadaşı olan Evrim Keklik ile Nisa Bölükbaşı'nın arkadaşlığı izleyenleri şaşırtmıştı. 2020'de anlaşamayan ikilinin bu sezon iyi arkadaş olması sonrası Evrim Keklik, konu ile ilgili sosyal medyada kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

Pandemi nedeniyle dizi çekimlerinin durdurulduğu dönemde Türkiye'de süren tek yapım olarak izlenme rekorları kıran ve oldukça sevilen Survivor 2020'de aynı takımda yer alan ancak anlaşamayan Nisa Bölükbaşı ve Evrim Keklik ikilisi, Survivor All-Star 2022'de samimi arkadaşlıkları ile herkesi şaşkına çevirdi.

Mesele birçok kez espiri konusu olurken Evrim Keklik'ten çok beklenen Nisa Bölükbaşı açıklaması geldi.

Nisa ve Evrim ikilisi, Survivor 2020'deki dargınlıklarının ardından 2022 sezonunda samimi arkadaşlıklarıyla olay oldu. Sezon boyunca birbirlerini destekleyen ikili, programın ardından da arkadaşlıklarıyla gündeme geldi.

EVRİM KEKLİK'TEN BEKLENEN AÇIKLAMA

Survivor'da Nisa'yı desteklediğini ve onun şampiyon olmasını istediğini söyleyen Evrim Keklik, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını cevapladı. Bir takipçisinden gelen, "Nisa ile aranız nasıl düzeldi?" sorusuna Keklik, "Birbirimizi tanımaya inandık, birbirimize güvendik çünkü orada bizden başkası bize yardım edemezdi. İyi ki de böyle oldu." cevabını verdi.

"NİSA HAK ETTİ Mİ ŞAMPİYON OLMAYI?"

Bir diğer takipçisinden gelen, "Nisa haketti mi şampiyon olmayı?" sorusuna ise Keklik, "Neden haketmesin? Neye göre kime göre?" cevabını verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...