Ünlü çiftin düğününde ilginç anlar: Nikahı Acun Ilıcalı kıydı

Düzenleyen:
Ünlü çiftin düğününde ilginç anlar: Nikahı Acun Ilıcalı kıydı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Ebru Şahin ile NBA oyuncusu Cedi Osman dün akşam aşklarının başladığı Alaçatı’da düğün yaptı. 1 Temmuz’da Kuzey Makedonya'da evlenen çiftin temsili nikahını Acun Ilıcalı kıydı. Formalite gereği yapılan nikah töreninde eğlenceli anlar yaşandı.

Geçtiğimiz aylarda Cedi Osman, sevgilisi Ebru Şahin'e Kapadokya'da rüya gibi bir evlenme teklifi etmişti.

Başarılı NBA oyuncusu Ebru Şahin'i doğum gününde ailesinden istedi. İsteme törenin çift nişan yüzüklerini taktı.

ATV'nin sevilen dizilerinden Hercai'de Reyyan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Ebru Şahin ile NBA yıldızı basketbol oyuncusu Cedi Osman 1 Temmuz’da Kuzey Makedonya'nın tarihi şehri Ohri'de dünya evine girdi.

Ebru Şahin ile Cedi Osman dün akşam aşklarının başladığı Çeşme'de ise düğün yaptı.

Oyuncu Ebru Şahin düğün öncesi, "Makedonya'da aile arasında nikah yapmıştık. Burada arkadaşlarımızla eğlenmek istiyoruz. Çok heyecanlıyım, çok da bir şey diyemiyorum." ifadelerini kullandı.

Cedi Osman ise “Hem yakın dostlarımız hem de ailemiz burada. Her şey çok güzel olsun” şeklinde konuştu. Ünlü basketbolcu, Ebru Şahin'i gelinlikle gördüğü ilk anları ise “Gerçekten bayıldım. O an zaten bir anda gittim. Hiç yoktum o anda” sözleriyle anlattı.

Çiftin nikahını formalite gereği medya patronu Acun Ilıcalı kıydı. Temsili nikah esnasında Ilıcalı'nın sözleri konukları güldürdü. 

Ilıcalı nikahı kıyarken Ebru Şahin'e "Bize Cedi'yi anlat, nasıl biridir? Hangi özellikleriyle kalbini tamamlıyor" diye sordu. Şahin ise "Çok içten" cevabını verdi.

Ebru Şahin’in şahitliğini ise menajeri ve yakın dostu Abdullah Bulut yaptı. Cedi Osman’ın şahitliğini ise Okan Can Yantır üstlendi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...