Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şifreli ve asansörlü mezar yaptıracağı çok konuşulmuştu… Bülent Ersoy’un ilginç vasiyeti ortaya çıktı

Düzenleyen:
Şifreli ve asansörlü mezar yaptıracağı çok konuşulmuştu… Bülent Ersoy’un ilginç vasiyeti ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Sanatçı Bülent Ersoy’un babasının mezarı başında çekilen bir videosu sosyal medyada viral olmuştu. Ersoy’un “Çok dar değil mi? Ben buna sığmam ki” tepkisi günlerce konuşulmuştu. Öte yandan ünlü şarkıcının kendisine şifreli ve asansörlü mezar yaptıracağı iddiaları ortaya atılmıştı. Ersoy, bu kez vasiyet haberleriyle gündeme geldi. İşte ‘Diva’ lakaplı şarkıcının öldükten sonra isteği…

Diva Bülent Ersoy’un babası Fikret Erkoç, geçtiğimiz ekim ayında hayatını kaybetmişti. Ersoy’un babasını defnettiği sırada çekilen bir videosu aylar sonra yeniden gündeme gelmişti. Mezarlığın kazıldığı esnada mezar başında siyahlar içinde oturan Ersoy’un mezarı küçük bulması sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmişti.

DAR DEĞİL Mİ? BEN SIĞMAM Kİ - Ünlü sanatçının babasının mezarının kazıldığı sırada, yerin dar olmasına gönderme yaparak “Dar değil mi? Eee ben ne olacağım? Ben standarta sığmam ki” şeklindeki tepkisi günlerce konuşulmuştu.

MEZAR YERİM BELLİ - Ersoy’a viral olan videosunun ardından katıldığı bir açılışta muhabirler "Mezar yeriniz belli mi? Önceden planladınız mı?" diye soruldu. Ersoy, bunun üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yardım istediğini söylemişti. Mezar yerinin hazır olduğunu belirten sanatçı "Sayın İçişleri Bakanı'mızdan istirham ettim. Evet, mezar yerim belli" şeklinde konuşmuştu.

ASANSÖRLÜ VE ŞİFRELİ OLACAK - Bu gelişmelerden sonra Bülent Ersoy’un kendisine özel mezar yaptıracağı iddiaları gündeme geldi. Sanatçının yakın bir tanıdığı “Bülent Ersoy’un hayranları ulaşmasın diye biraz derin yapacağız. Derin yapacağımız için Bülent Hanım’ın mezarı asansörlü olacak. Asansörle aşağı indireceğiz. Asansör de şifreli olacak” demişti.

BÜLENT ERSOY’UN İLGİNÇ VASİYETİ - Bu yaşananların ardından Bülent Ersoy vasiyet haberleriyle gündeme geldi. Ünlü sanatçı, iddiaya göre 2011 yılında verdiği vasiyette bir istekte bulundu. Ersoy, ilk dinlediğinde gözünden yaş geldiğini belirttiği 'Aşktan Sabıkalı' şarkısının Gülşen tarafından mezarı başında okunmasını talep etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...