Nagihan Karadere'den çok konuşulacak Survivor yorumu: Kediye aslanı boğdurdular

Düzenleyen:
Nagihan Karadere'den çok konuşulacak Survivor yorumu: Kediye aslanı boğdurdular

MAGAZİN Haberleri

Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu ile sona eren Survivor All-Star 2022 ile ilgili eleştirilerin ardı arkası kesilmiyor. Yarışmada gösterdiği başarılı performans ile şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösterilen ancak oldukça erken bir zamanda elenen Nagihan Karadere, "Bilsem asla gitmezdim" dedi.

Survivor All-Star 2022 sona erdi ancak tartışmalar sürüyor. Nisa Bölükbaşı'nın kupayı kaldırması sonrası birçok yarışmacı sonuca tepki gösterdi, eleştiriler peş peşe geldi.

Şampiyonluk favorileri arasında ilk sıralarda yer alan ve parkurlarda gösterdiği performans ile takdir toplayan Nagihan Karadere, yarışmadan sürpriz bir şekilde elenmiş ve izleyenleri oldukça şaşırtmıştı.

İstanbul'da düzenlenen Survivor finaline katılmayan Nagihan, 'yapımı protesto mu ediyor?' sorularına cevap olarak sağlık problemi olduğunu ve evde tedavi gördüğünü açıklamıştı. Ancak Nagihan, sosyal medyadan yarışmaya dair ilginç açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Survivor Nagihan final sonrası tartışmalar devam ederken "Daha da artık parkur koyulmasın ki kimse kolunu bacağını parkurda bırakmasın" demişti.

Survivor’ı 6. olarak tamamlayan Nagihan Karadere son olarak bir takipçisine verdiği cevapta şunları söyledi:

 

"Böyle bir sezon olacağını bilseydim asla gitmezdim, kendimi affetmiyorum. Kediye aslanı boğdurdular resmen."

 

Survivor Nagihan Karadere'nin bu sitem dolu sözlerinin hedefinde Acun Ilıcalı'nın olduğu düşünüldü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...