Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

‘Aşk sabır ister, 20 yıl’ diyerek duyurdu… Jennifer Lopez ile Ben Affleck evlendi

Düzenleyen: / Kaynak: The Guardian
‘Aşk sabır ister, 20 yıl’ diyerek duyurdu… Jennifer Lopez ile Ben Affleck evlendi

MAGAZİN Haberleri  / The Guardian

Sanatçı Jennifer Lopez ile oyuncu, yönetmen ve senarist Ben Affleck dünya evine girdi. Las Vegas’ta evlenen çiftin aşkları 20 yıl önce filizlenmiş ancak iki ünlü isim de ayrılıklarının ardından farklı isimlerle evlenip çocuk sahibi olmuştu ve uzun sürenin ardından Affleck ve Lopez yeniden bir araya geldi.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, hafta sonu ABD’nin Nevada eyaletindeki Las Vegas kentinde dünya evine girdi. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, hayranları için bir haber bülteni yayımlayarak bir şapelde (küçük bir kilise) evlendiklerini duyurdu. Lopez ilk olarak Nisan ayında aynı haber bülteni ‘On the J Lo’ ile nişanlarını kamuoyuna duyurmuştu. 

Lopez ve Affleck imzalı ‘Biz yaptık’ başlıklı haber bülteninde çift, evliliklerine ilişkin şu sözleri söyledi: “Aşk güzel. Aşk müşfik ve ortaya çıktı ki aşk sabırlıdır. Yirmi yıl!" 

Ben Affleck ve Jennifer Lopez çiftinin Cumartesi günü evlendikleri ortaya çıktı ve evlilik cüzdanı dosyasına göre, Lopez, Jennifer Affleck adını aldı. Lopez ve Affleck'in sözcüleri evliliğe ilişkin konuşmadı.

JENNİFER LOPEZ VE BEN AFFLECK’İN ÖNCEKİ EVLİLİKLERİ

52 yaşındaki Lopez ve 49 yaşındaki Affleck, 2000'lerin başında sevgili oldular ancak nişanlanmalarının ardından ayrıldılar ve farklı kişilerle evlilikleri oldu. Geçtiğimiz yıl Affleck ve Jennifer Lopez yeniden sevgili olduklarını açıklayınca çift ‘Bennifer’ olarak adlandırıldı. 

Affleck, 2005 yılında Jennifer Garner ile evlenerek üç çocuk sahibi oldu ve 2018'de Garner ile boşandılar. Lopez ise daha önce 3 defa evlendi; 1997-1998 yılları arasında Ojani Noa ve 2001-2003 yılları arasında Cris Judd ile kısa bir süre evli kaldı. 2004-2014 yılları arasında ise ünlü şarkıcı ve söz yazarı Marc Anthony ile evlendi ve Anthony ile ikiz çocukları oldu. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: The Guardian
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...