Bülent Ersoy sahnede para saçtı: Meslektaşı Safiye Soyman hemen aldığı paraları saydı

Düzenleyen:
Bülent Ersoy sahnede para saçtı: Meslektaşı Safiye Soyman hemen aldığı paraları saydı

MAGAZİN Haberleri

Yaz konserlerine devam eden Bülent Ersoy, önceki gün Bodrum’da sahne aldı. Sevenlerini coşturan ‘Diva’ lakaplı şarkıcı sahnede para dağıttı. Kendisini dinlemeye gelen meslektaşı Safiye Soyman’ı da sahneye alan Ersoy, Soyman’a bayram harçlığı vermeyi ihmal etmedi.

Bodrum'da müzikseverlerle buluşan Bülent Ersoy sevenlerine müzik dolu bir gece yaşattı.

Sahnede açıklama yapan ünlü şarkıcı “Bugüne değin her sahnem full dolmuştur. Ben sahnede yaşıyorum ve yaşatıyorum. Ayrıca bir sanaatkar olarak her sahnemin böylesine izdiham dolu olmasından gurur ve mutluluk duyuyorum” dedi.

Kendisini dinlemeye gelen meslektaşı Safiye Soyman’ı sahneye alarak bayramlaşan Bülent Ersoy, meslektaşına bayram harçlığını vermeyi ihmal etmedi.

Tüm orkestra ekibine de çantasından çıkardığı parayı bayram harçlığı olarak dağıtan Bülent Ersoy'un o anları sosyal medyada gündem oldu.

Diva Safiye Soyman'a 3 bin TL verirken orkestrasına da 5 bin TL verdi. Safiye Soyman’ın aldığı paraları sayması dikkat çekerken espri konusu da oldu.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...