Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MasterChef Dilara Kavadar’ın reyting rekorları kıran dizide oynadığı ortaya çıktı

Düzenleyen:
MasterChef Dilara Kavadar’ın reyting rekorları kıran dizide oynadığı ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star 2022’nin final yapmasının hemen ardından MasterChef Türkiye heyecanı başladı. Yarışmaya katılan ve sempatik tavırlarıyla adından söz ettiren Dilara Kavadar adlı yarışmacı dikkat çeken isimlerden biri oldu. Kavadar’ın Türkiye’de izlenme rekorları kıran ve başrolünde Halit Ergenç ile Bergüzar Korel’in rol aldığı Binbir Gece dizisinde Nilüfer karakterine hayat verdiği ortaya çıktı.

MasterChef Türkiye geçtiğimiz günlerde başladı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri koltuğunda oturduğu yarışma bu sezon da adından söz ettirecek gibi görünüyor. Öyle ki sevilen program daha ilk bölümleriyle konuşulmaya başladı.

Bu sene MasterChef elemelerine katılan ve güzelliğiyle dikkat çeken Dilara Kavadar, hem başarılı performansı hem de tanıdık bir isim olmasıyla gündeme geldi.

Birçok kişinin gözünün ısırdığı Dilara Kavadar’ın çocuk yaşlarda, reyting rekorları kıran bir dizide oynadığı ortaya çıktı.

MasterChef Türkiye 2022 yarışmacıları arasında yer alan Kavadar’ın kim olduğu da merak edildi. Başarılı performansı ile adından söz ettiren yarışmacı ilk elemeyi geçti.

MasterChef Türkiye 2022'nin yeni sezon bölümlerine katılan Dilara Kavadar, girdiği ilk elemeyi başarıyla geçen isimler arasında yer aldı.

Dilara Kavadar'ın yıllar önce reyting rekorları kıran Binbir Gece dizisinde rol aldığı ortaya çıktı. Yıllar sonra bile hafızalardaki yerini koruyan isim 2006 ile 2009 yılları arasında Halit Ergenç ve Bergüzar Korel ile birlikte oynadı.

Kavadar, dizide çocuk oyuncu Nilüfer karakterini canlandırdı.

DİLARA KAVADAR KİMDİR?

Yarışmaya İstanbul’dan katılan Dilara Kavadar, Acun Medya Akademi'de eğitim aldı. Yemek yapmayı çok seven Dilara Kavadar, 23 yaşında ve üniversite öğrencisi. MasterChef’te ilk turu 3 evet alarak başarıyla geçen yarışmacı 2. tura yükseldi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...