Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaza sahnesinde hava yastıkları patladı, aracın içinde sıkışan Songül Öden ölümden dönü

Düzenleyen:
Kaza sahnesinde hava yastıkları patladı, aracın içinde sıkışan Songül Öden ölümden dönü

MAGAZİN Haberleri

Songül Öden’in dizi setinde başına korkutan bir olay geldi. Ünlü oyuncu, Halit Ergenç ile başrolü paylaştığı Nomen dizisinin setinde kaza sahnesi çekilirken ölümden döndü.

Kontağı açık bırakılan araç, kaza moduna geçince Songül Öden içindeyken hava yastıkları patladı; karın ve kol bölgesinden darbe alan oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı.

Yaz sezonunu çalışarak geçiren Songül Öden; Melis Sezen ve Halit Ergenç ile başrolü paylaştığı Nomen adlı dizinin setinde yürekleri ağza getiren bir kaza geçirdi.

Bir dijital platform için çekilen dizide Halit Ergenç'in eşini canlandıran Öden, kaza sahnesini çekmek için gittiği sette hastanelik oldu.

Magazinkolik’in haberine göre; söz konusu kaza, aracın açık bırakılması sonucu gerçekleşti. Açık bırakılan araç bir anda kaza moduna geçti ve hava yastıkları açıldı. Araçta bulunan Songül Öden, arabanın içinde sıkışarak karın ve kol bölgesinden darbe aldı.

İlk müdahalesi hastanede yapılan başarılı oyuncu, yaşadığı şoku üzerinden uzun süre atamadı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...