Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MasterChef jürisinin aylık kazançları dudak uçuklattı: Paraya para demiyorlar

Düzenleyen:
MasterChef jürisinin aylık kazançları dudak uçuklattı: Paraya para demiyorlar

MAGAZİN Haberleri

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışması MasterChef Türkiye tüm hızıyla devam ederken jüri üyelerinin maaşları ortaya çıktı.

Deneyimli şefler Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın aylık kazançları sosyal medyada da gündem oldu.

Sosyal medyada dönen iddialara göre şeflerin maaşları dudak uçuklatan cinsten. Rakamları duyanlar ise “Acun kesenin ağzını açmış” tarzında yorumlar yaptı.

Türkiye'de en çok izlenen yarışmalarından biri olan MasterChef, yeni sezonda ilgiyle takip ediliyor. Yeni sezon öncesi sempatik şef Mehmet Yalçınkaya'nın geçen yıl maaş yüzünden rest çektiği ve Acun Ilıcalı ile yollarını ayırdığı iddiaları gündeme gelmişti.

Bu yaşananların ardından şeflerin ünlü şeflerin maaşlarıyla ilgili ileri sürülen yeni iddia gündeme geldi.

MasterChef jüri üyeleri Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın programdan kazandığı para en çok konuşulan konular arasındaydı.

Sosyal medyada yer alan bir haberde aylık olarak şeflerin 200 ila 250 bin TL arasında maaş aldığı ve şeflerin yıllık toplam kazançlarının1.5 milyon TL bandına çıktığı öne sürüldü. Bunu duyan kullanıcılar ilgili haberi görünce "Acun kesenin ağzını açmış" yorumunda bulundu.

Yeni sezon başlamadan hemen önce Mehmet Yalçınkaya'nın geçen yıl maaş yüzünden rest çektiği Acun Ilıcalı ile yollarını ayırdığı iddiaları gündeme gelmişti. Geçtiğimiz aylarda Mehmet Şef’in kanala maaş konusunda rest çektiği iddia edilmişti. Somer Şef'in dolarla maaş aldığını öğrenen Mehmet Yalçınkaya’nın programla yollarını ayırma kararı aldığı, yerine Arda Türkmen’in geleceği öne sürülmüştü.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...