Jennifer Lopez’in eski kocasından çarpıcı açıklamalar: “Ben Affleck ile evliliğinin uzun süreceğini sanmıyorum”

Düzenleyen: / Kaynak: Daily Mail
Jennifer Lopez’in eski kocasından çarpıcı açıklamalar: “Ben Affleck ile evliliğinin uzun süreceğini sanmıyorum”

MAGAZİN Haberleri  / Daily Mail

Jennifer Lopez'in ilk kocası Ojani Noa, ünlü şarkıcının Hollywood yıldızı Ben Affleck ile yaptığı evlilikten ümitsiz. 2002’de nişanlanan, 2004’te de ayrılan çift, geçtiğimiz ay Las Vegas’ta evlenmiş, Paris’te de balayına çıkmıştı. Ünlü şarkıcının eski eşi çarpıcı açıklamalarda bulunarak, “Jennifer Lopez hiç mutlu olmaz. Ben Affleck ile evliliğinin uzun süreceğini sanmıyorum” dedi.

53 yaşındaki Jennifer Lopez, düğünde Affleck’i “ruh eşi” olarak nitelendirmiş ve hayatının en mutlu anını geçirdiği Affleck ile bir ömür birlikte olacağını söylemişti.

Noa ise Lopez’le olan geçmişini hatırlatarak bu evliliğin uzun sürmeyeceği kanaatini dile getirdi.

“BANA DA HAYATININ AŞKI OLDUĞUMU SÖYLEMİŞTİ”

Daily Mail gazetesine açıklamalarda bulunan Noa, ”Jennifer'a ve Ben’e en iyi dileklerimi iletiyorum. Ama ben bu evliliğin uzun süreceğini sanmıyorum” dedi.

Lopez’in dört kere evlendiğini, 6 kez de nişanlandığını ifade eden Noa, “Affleck onun dört numaralı kocası. Ben bir numaralı kocasıydım. Bana da hayatının aşkı olduğumu, sonsuza kadar birlikte olacağımızı söylemişti” diye konuştu.

Lopez, Noa ile evlendiği zaman da ünlüydü ama evlilik sırasında süper star oldu. Lopez’le 1998’de boşanan Noa, “O asla mutlu olmaz. Sanırım hayatı boyunca birkaç evlilik daha yapar” tahmininde bulundu.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Daily Mail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...