Ajda Pekkan koronavirüse yakalandı

Düzenleyen:
Ajda Pekkan koronavirüse yakalandı

MAGAZİN Haberleri

76 yaşındaki usta sanatçı Ajda Pekkan koronavirüse yakalandı. Ünlü şarkıcının konser programı ertelenirken, evde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Bitti denildiği anda yeniden hızla yayılmaya başlayan ve etkisini artıran koronavirüs salgınına yakalananlardan biri de ünlü sanatçı Ajda Pekkan oldu. 76 yaşındaki Pekkan'ın bir gün önce Bodrum'da konser verdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, testinin pozitif çıkması üzerine diğer sahne programlarının ertelendiği açıklandı. 

Ajda Pekkan koronavirüse yakalandıPekkan, yaşına rağmen enerjisi ve yaptığı sahne programlarıyla dikkat çekiyor.

KORONAVİRÜSE YAKALANDI

2. Sayfa'da yer alan habere göre; Bodrum'da sahneye çıkan ve 2 saat boyunca şarkı söyleyen Ajda Pekkan, program sonrası rahatsızlandı. Semptomların devam etmesi üzerine harekete geçen Pekkan,  koronavirüs testi yaptırdı. Sonucu pozitif çıkan 76 yaşındaki Ajda Pekkan, karantinaya alındı. Yoğun bir konser maratonu bulunan usta ismin, sahneleri de rahatsızlığından dolayı ertelendi. Sanatçının sağlık durumuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...