Alparslan: Büyük Selçuklu’nun Akça Hatun’u Fahriye Evcen’in yerine gelen isim belli oldu

Düzenleyen:
Alparslan: Büyük Selçuklu’nun Akça Hatun’u Fahriye Evcen’in yerine gelen isim belli oldu

MAGAZİN Haberleri

TRT1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’nun yeni sezon çalışmaları bir süredir devam ederken, Fahriye Evcen’in oynadığı Akça Hatun karakterinin yerine gelen isim belli oldu. Evcen’in ayrıldığı reyting rekortmeni diziye sürpriz bir isim dahil oldu.

Anadolu’nun kapılarını Türklere açan Alparslan’ın kutlu yolculuğunun anlatıldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun karakterini canlandıran Fahriye Evcen diziyi bırakarak hayranlarını üzmüştü.

Ünlü oyuncunun yerine başarılı isim kadroya dahil oldu.

Fahriye Evcen’in oynadığı Akça Hatun karakteri, sezon finalinde hayatını kaybetmişti. İzleyenler için şoke edici bir son olurken Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen’in ikinci bebeklerine hamile olduğunun öğrenilmesiyle oyuncunun ayrılma nedeni de anlaşılmıştı.

Ailesine vakit ayırmak isteyen oyuncu tüm ısrarlara rağmen kadrodan ayrılmıştı.

Fahriye Evcen’in Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılmasından sonra diziye heyecan katacak sürpriz bir isim kadroya dahil oldu.

Barış Arduç, Serhat Tutumluer, Bora Cengiz, Öykü Gürman gibi başarılı isimlerin olduğu diziye ünlü oyuncu katıldı.

Eylül ayında ekranlara gelmesi beklenen Alparslan: Büyük Selçuklu’da Fahriye Evcen’in yerine genç oyuncu Kayra Zabcı geldi.

Zabcı, Muhteşem Yüzyılda Rüstem Paşa ile Mihrimah Sultan’ın kızı ‘Ayşe Hümaşah Sultan’ karakteriyle adını geniş kitlelere duyurmuştu. Kayra Zabcı, Alparslan: Büyük Selçuklu’da Sultan Alparslan’ın eşini oynamaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu, kadroya dahil olduğunu “Tarihin en güçlü kadınlarından biri olan Seferiye Hatunu bana emanet eden yapımcım, hocam Emre Konuk başta olmak üzere, bu muhteşem yolculukta benden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim” sözleriyle sosyal medya hesabından açıkladı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...